subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Zbog nezalaganja su suspendovali prvog strelca, a fali im još 5 igrača

Danas će jedan tim igrati bez najmanje šestorice igrača, među kojim je prvi strelac koji je suspendovan od strane kluba, a nema ni prvog golmana. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je 1,55.

FC Arges je tim koji igra u katastrofalnoj formi, vezali su 17 utakmica bez pobede, od čega imaju tri poraza od početka plejouta gde zauzimaju 15.mesto. Da stvar bude gora po tim, prvi strelac tima Arnold Garita (34u/9g/1a) je suspendovan od strane uprave zbog incidenta na treningu 13.aprila i danas ga nema u timu (vest o tome:https://argesfc.ro/comunicat-oficial-referitor-la-incidentul-din-13-aprilie-2023/) uz njega neće biti ni prvog golmana tima Catalin Straton (21u/0g/0a), štopera Marius Constantin (24u/0g/1a), Fábio Vianna (18u/0g/0a), a nema ni napadača Julio Donisa (11u/0g/0a) i Enzo Célestine (10u/1g/0a).

Što se tiče ekipe Chindia Targoviste, oni se nalaze na 13.mestu plejout grupe gde su za sada ostvarili 1 pobedu i 2 poraza, svakako da je njihov cilj direktan opstanak, ali u najgorem slučaju da zadrže ovo 13.mesto koje ih vodi u plejout meč sa timom iz druge lige. Danas im fali napadač Grubac (10u/0g/0a).

Ono što je zanimljvost jeste činjenica da je na šest poslednjih međusobnih mečeva bilo od 0-3 gola na meču.

Mišljenje urednika: Dok je ovakvo stanje u timu Argesa i igre na ovom nivou vredi igrati protiv njih, odsustvom Garita potpuno im je otupeo napad i samim tim su njihove šanse za opstanak još manje, tako da mi očekujemo da i danas ne osvoje tri boda, pa se opredeljujemo za igru X2&0-3 gola po kvoti 1,55.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje