petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]Domaćin ne igra na svom stadionu i ima problema sa finansijama!

Domaći tim neće igrati noćas na svom stadionu, već na stadionu koji je udaljen 60-ak kilometara, uz to tim ima problema sa finansijama, pa nije bio u stanju da se adekvatno pojača. Gosti su među najboljim timovima lige i večeras bi trebali da budu u velikoj prednosti. Meč možete odigrati do kasnih večernjih sati u ponedeljak!

Radi se o susretu Čileanske B lige, a od 00:00 se sastaju ekipe Deportes Santa Kruz i Santijago Vonderers, radi se o meču u okviru 2.kola.

Deportes Santa Cruz je tim koji je ove godine ušao u B ligu, u kojoj su poslednji put igrali 1997.godine, tim je iz malog grada Santa Kruza i svoje mečeve će morati da igra u 60km udaljenom Kuriku, što im neće biti klasičan domaći teren dok se igrači ne adaptiraju. Uz to zbog finansija nisu uspeli da se pojačaju što je pokazao i prvi meč u ligi, kada su poraženi 4:0 od ekipe Deportes Valdivija, na gostovanju.

Trener ovog tima je u izjavi pred meč rekao: ,,Trebalo puno da izgradimo naš tim i počeli smo mnogo kasnije sa pripremama nego drugi timovi, pošto nismo bili uključeni, tako da svi timovi imaju više od dve nedelje rada od nas, ali verujemo da možemo da ga popravimo. Нe zaboravite da smo nakon 22 godine ponovo u ovom rangu takmičenja i to je komplikovano počinjemo sa mnogo manje novca od ostalih klubova. Danas ćemo igrati u Kuriku, a uz to pošto je ponedeljak ne očekujemo puno naših navijača tamo. To je veoma dobar stadion, ali nikada nismo igrali tamo, ali to je slučaj i moramo se suočiti na najbolji mogući način sa tim. Nadamo se da ćemo poboljšati naše performanse u odnosu na igru sa Valdivijom, uvek sa mislima da je naš cilj opstanak i mirna godina.“


Ekipa Santijago Vonderes je tim sa istorijom igranja u Prvoj ligi Čilea, a prošle godine su čak kao drugoligaši igrali kvalifikacije za Kopa Libertadores, gde su prošli peruanski Melgar, pa potom ispali od kolumbijskog Santa Fe-a. Prošle godine su zastali u plej of (poraženi u drugom krugu od Kobresala) fazi za plasman u prvu ligu, a u toku regularnog dela imali su najmanje remija u ligi. Najbolji strelac tima Gutijerez je tu i ove godine, a napravljen je iskusan tim za napad na plasman u viši rang. U prvom kolu odigrali su samo 0:0 protiv Rendžers Talke.


Mišljenje urednika: Smatramo da su danas neutralan teren, nedovoljno pripremljeni ,,domaćin“ koji uz to igra sa puno igrača koji su bili okosnica i u trećoj ligi, danas velika prednost nominalnog gosta, koji mora da počne sa pobedama kako bi ispunio ambicije navijača i uprave kluba, pobeda gosta plaća se kvotom 1,75!

0:0 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje