petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Problemi za Komanderse pred meč sa Bersima

Kvoterbek Vašington Komandersa Karson Venc i ove sezone muči muku sa povredama. Ovoga puta radi se o povredi ramena koju je zadobio na meču protiv Tenesi Tajtansa. Venc je bio limitiran na treninzima u ponedeljak i utorak i gotovo sigurno će igrati protiv Bersa, ali to ne znači da je sto posto spreman.

Pored ovog problema sa povredom, Karson Venc je bio u žiži javnosti u proteklih par dana. Tačnije, glavni trener Komandersa Ron Rivera i Karson Venc su bili glavna tema medija. Nakon poraza od Tenesija Ron Rivera je izjavio da je kvoterbek glavni krivac zašto Komandersi ne drže korak za ostalim timovima iz istočne divizije koji imaju iznenađujuće dobre rezultate. U pomenutoj utakmici protiv Tenesija, Karson Venc je imao 359 prebačenih jardi uz dva pasa za tačdaun, ali je isto tako grešio u bitnim trenucima i presečen mu je pas u poslednjem napadu koji je Komandersima mogao doneti pobedu.

Ron Rivera je se izvinio zbog svega što je rekao, no atmosfera u Komandersima sigirno nije dobra.

Vašington Komandersi u noći između četvrtka i petka gostuju Čikago Bersima u utakmici koja bi mogla biti odlučujuća za celu sezonu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje