ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MARSEJ – Mec 1:1

Direktan crveni karton koji je dobio defanzivac domaćina – Samuel Gigot nakon pola sata igre, prouzrokovao je definitinvno konačan ishod meča. Marsej je u nastavku stigao do vodstva, ali su gosti brzo poravnali rezultat na semaforu. Na kraju, podela bodova, kojem je Marsej nastavio svoj niz utakmica bez trijumfa, dok je sa druge strane Mec napokon prekinuo svoju seriju od sedam vezanih poraza u „Ligue 1“.

BARSELONA – Granada 3:3

Gradana je prava „noćna mora“ za i dalje aktuelnog prvaka Španije. Naime, ovo je bila peta uzastona utakmica u „La Liga“, na kojoj Granada nije „poklekla“ pred velikim favoritom. Barselona je vodila 1:0, Granada preokrenula na 1:2, imala prednost i 2:3, ali na kraju po bod za obe ekipe. Barselona sada ima velikih 10 bodova manje u odnosu na prvoplasirani madridski Real, dok je Granada i dalje na pretposlednjem mestu na tabeli.

FENERBAHČE – Alanijaspor 2:2

Veliki „kiks“ kluba iz Istanbula, koji ove sezone bolje rezultate ostvaruje kao gost nego pred svojim fanovima. Gosti su imali minimalnu prednost nakon 45 minuta igre, ali su popularni „Kanarinci“ veoma brzo preokrenuli rezultat u svoju korist. Ipak, gosti su stigli do novog pogotka, a fudbaleri Fenerbahčea nisu uspeli da ponovo povedu, iako su imali preko pola sata vremena. Nakon ovog kola, zaostaju dva boda za prvoplasiranim Galatasarajem.

ROJAL UNION – Vesterlo 2:2

Gosti su poveli na samom startu duela, ali su domaćini preokrenuli situaciju u svoju korist. I kada su im tri boda bila praktično „u džepu“, fudbaleri Vesterloa su „otkinuli“ bod velikom favoritu nakon realizovanog jedanaesterca duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje