ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

PARIS SEN ŽERMEN – Ren 1:1

Nakon tri vezane pobede, samo samo bod za aktuelnog prvaka Francuske pred svojom publikom. Gosti su imali prednost nakon prvih 45 minuta igre i bili su izuzetno blizu da ponesu ceo „plen“ iz Pariza, ali su domaćini uspeli da izbegnu poraz zahvaljujući realizovanom jedanaestercu duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

Almerija – ATLETIKO MADRID 2:2

Madridski klub u blagoj rezultatskoj „krizi“. Samo bod protiv poslednjeplasiranog tima lige. Popularne „Jorgandžije“ su u dva navrata imali prednost na svojoj strani, ali nisu uspeli da je sačuvaju. Atletiko Madrid je i dalje u TOP 4 zoni, dok je Almerija i nakon 26. odigranog kola jedini tim bez ijedne pobede u aktuelnoj sezoni!

Kaljari – NAPOLI 1:1

Nije bilo golova u prvom delu igre, a Kaljariju je pogodak poništen nakon intervencije iz VAR sobe. U nastavku je reprezentativac Nigerije – Viktor Osimen doneo prednost aktuelnog prvaku Italije, ali su fudbaleri Kaljarija uspeli da u poslednjim sekunda utakmice da poravnaju rezultat na semaforu i osvoje veoma bitan bod u njihovoj borbi za opstanak u „Serie A“. Sa druge strane, Napolitanci sada zaostaju čak 11 bodova za TOP 4 zonom.

BORUSIJA DORTMUND – Hofenhajm 2:3

Gosti su poveli već u drugom minutu meča. Ipak, do pauze između dva poluvremena popularni „Milioneri“ su preokrenuli rezultat na svoju „vodenicu“. U nastavku su gosti iz Zinshajma u kratkom vremenskom intervalu uspeli da postignu dva gola i da do kraja utakmice zadrže vodstvo i tako prirede ogromno iznenađenje u Dortmundu. Popularni prelaz „iz keca u dvojku“, gde je kvota iznosila oko @40.

Žil Visente – PORTO 1:1

Dosta problema ima Porto ove sezone u nacionalnom prvenstvu. Nakon novog „kiksa“ deluje da više nemaju realnih izgleda da se bore za titulu pored Benfike i Sportinga. Popularni „Zmajevi“ su imali „ceo plen u rukama“, sve do sudijske nadoknade vremena, kada su domaćini uspeli da poravnaju rezultat.

Rio Ave – SPORTING 3:3

Fenomenalna utakmica u Rio Aveu. Domaćin je poveo iz bukvalno prve akcije na utakmici, a gosti su do 44. minuta preokrenuli rezultat na svoju stranu. Ipak, na poluvremenu je bilo nere šeno, nakon realizovanog penala Rio Avea. U drugom delu susreta, domaćini su preko novog jedanaesterca i poveli, ali je kapiten lisabonskog kluba poravnao na konačnih 3:3. Sporting sada ima dva poena manje u odnosu na prvoplasiranu Benfiku, ali i jednu utakmicu manje odigranu od gradskog rivala.

Varaždin – HAJDUK SPLIT 1:1

Pri kraju prvog poluvremena Varaždin je došao do vodstva. U drugom delu, ostali su sa igračem manje na terenu, a fudbaleri splitskoj Hajduka su poravnali rezultat, ali ne i da stignu do potpunog preokreta i osvajanje sva tri boda, iako su bili znatno dominantniji tim na terenu.

PANATINAIKOS – Kifisija 1:1

Imao je Panatinaikos minimalno vodstvo nakon prvog poluvremena i delovalo je da „idu ka sigurnom trijumfu protiv poslednjeplasiranog tima lige. Ipak, u nastavku prvo poništeni pogodak, a zatim i direktan crveni karton. Gosti su uspeli da materijalizuju brojčanu prednost na terenu i tako „šokiraju“ velikog favorita. Drugi vezani „kiks“ za klub iz Atine u nacionalnom šampionatu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje