nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 INTER – Parma 2:2

Nikako da „Neroazuri“ uhvate pravu formu na startu novog šampionata. Po peti put uzastopno nisu uspeli da savladaju Parmu na svom terenu, koja im polako postaje „najomraženiji“ gost. Žervinjo je sa dva gola doveo popularne „Mlekadžije“ pred velikim trijumfom, ali su se domaćini „izvukli“ golovima hrvatskih reprezentativaca – Brozovića i Perišića.

NAPOLI – Sasuolo 0:2

Gosti su došli bez standardnog napadačkog tandema Berardi-Kaputo-Đuričić, ali su i pored toga odneli sva tri boda sa San Paola. „Napolitanci“ su imali veći broj udaraca ka protivničkom golu, ali uzalud, jer nisu uspeli da postignu čak ni počasni pogodak, iako su pre utakmice imali ulogu velikog favorita.

Fereira – PORTO 3:2

Aktuelni šampion Portugala je već u šestom kolu pretrpeo svoj drugi poraz u prvenstvu. Popularni „Zmajevi“ nisu na nivou igara iz predhodne sezone, te „na prvu loptu“ deluje da će veoma teško odbraniti naslov prvaka države. Velikih problema imaju u fazi odbrane, a ovo je drugi put da primaju tri pogotka na jednoj utakmici, što je za njihove standarde nedopustivo.

Alaves – BARSELONA 1:1

Četvrta prvenstvena utakmica u nizu na kojoj Barselona nije uspela da zabeleži trijumf. Ovoga puta „sapleli su se“ protiv Alavesa na strani. Đerar Pike i Neto su praktično poklonili domaćinima prednost, a Grizman je u 63. minutu uspeo da poravna rezultat. Iako su gosti imali igrača više na terenu u poslednjih pola sata igre, to na kraju nisu uspeli da materijalizuju i da osvoje sva tri boda.

KLUB BRIŽ – Mehelen 2:2

Klub Briž se ponovo „okliznuo“. Treći uzastopni duel u kojem aktuelni prvak Belgije nije osvojio ceo „plen“. Gosti su došli bez desetorice fudbalera i činilo se da će ovo biti „laka“ utakmica za domaći tim. Na isteku pola časa igre, Klub Briž je imao prednost od dva gola i imali su praktično „bodove u džepu“, ali Mehelen se nije predavao i na kraju sasvim zasluženo stigao do boda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje