petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIL – Brest 1:1

Aktuelni prvak Francuske daleko je od forma iz protekle sezone, to je sada svima jasno. Ovoga vikenda samo bod na svom terenu protiv tima koji se nalazi u opasnoj zoni i nema nijednu pobedu na svom kontu. „Doge“ su povele u 19. minutu, gosti su poravnali na 1:1 nakon pola sata igre, a domaćini nisu uspeli da stignu do novog pogotka i pobede, iako su imali sat vremena na raspolaganju nakon izjednačenja.

ATALANTA – Udineze 1:1

I Atalanta nije na nivou svojih izdanja iz predhodnih godina, a to potvrđuje i ovaj rezultat. „Boginja“ se netipično za njih dosta „muči“ na pojedinim utakmica pred svojom publikom sa postizanjem golova, a sada nisu uspeli da sačuvaju minimalnu prednost, jer su gol primili u najgorem mogućem trenutku – 95. minutu i samim tim ostali bez celog „plena“.

DINAMO ZAGREB – Istra 1:1

Zaista veliko iznenađenje u Zagrebu. Dinamo je bio apsolutni favorit protiv ekipe koju je savladao na predhodnih pet međusebnih duela, ali je sada tu tradiciju prekinuo. Gosti su iz svoj jedinog udarca u okvir gola stigli do vodstva na 10-tak minuta pre kraja meča, ali su „Modri“ pet minuta kasnije, ipak smogli snage da izbegnu poraz i barem stignu do boda, iako su sasvim sigurno očekivali sva tri.

Varbergs – MALMO 1:1

Veliki „kiks“ je napravio Malmo u ovom kolu, jer nisu uspeli da trijumfuju nad ekipom koja se nalazila u dosta slaboj seriji rezultata. Time, prepustili su lidersku poziciju na tabeli Đurgardenu i AIK-u, koji im sada „beže“ dva boda na šest kola pre kraja šampionata. Varbergs je na isteku pola sata igre prvi stigao do prednosti, ali je srpski internacionalac – Veljko Birmančević poravnao rezultat na semaforu na samom isteku prvog poluvremena. U nastavku susreta, gosti nisu uspeli da preuzmu inicijativu i izvrše pritisak na protivnički gol, što je možda i posledica umora zbog nastupanja u Ligi Šampiona.

FERENCVAROŠ – MTK 0:0

Nakon poraza u prošlom, sada samo nerešen ishod za sastav Ferencvaroša na svom terenu. Samim tim, propustili su šansu da preuzmu lidersku poziciju na prvenstvenoj lestvici. Domaćini su na 15-tak minuta pre kraja duela postigli pogodak, ali je on poništen zbog nedozvoljene pozicije, te je na kraju ostalo 0:0 na stadionu u Budimpešti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje