subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

BAJERN MINHEN – Borusija Mehengladbah 1:2

„Bavarci“ u poslednje vreme imaju dosta problema u susretima protiv kluba iz Mehengladbaha. Nakon katastrofe u nacionalnom Kupu „DFB Pokal“ od 5:0 ove sezone, sada i prvenstveni poraz na svom terenu od „Koltova“. Minhenski klub „alibi“ za doživljeni neuspeh ima u činjenici da su čak 13 igrača bili van tima.

Santa Klara – SPORTING 3:2

Aktuelni prvak Portugala je u dva navrata imao gol prednosti, ali na kraju sa gostovanja u Santa Klari odlazi „praznih ruku“. Lisabonski klub je tako doživeo svoj prvi poraz u aktuelnom prvenstvu, dok je ovom pobedom Santa Klara trenutno „napustila“ zonu ispadanja.

NJUKASL – Kembridž 0:1

Kup utakmice često sa sobom donose ogromna iznenađenja, a upravo ovo je jedna od njih. Naime, Njukasl je pred svojom publikom bio ogroman favorit protiv trećeligaša, ali su na kraju ispali iz daljeg takmičenja u okviru FA Kupa. U pojedinim kladionicama kvota za trijumf Kembridža iznosila je čak @21.

Notingem Forest – ARSENAL 1:0

Još jedna „nagazna mina“ vikenda za nama dolazi nam iz engleskog FA Kupa. Arsenal koji u poslednje vreme igra zaista sjajno, barem „na papiru“ je trebao da ima „lak zadatak“ u duelu protiv drugoligaša. Na kraju, poraz za favorizovani londonski klub koji je utakmicu okončao bez ijednog udarca u okvir protivničkog gola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje