petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

 FIORENTINA – Benevento 0:1

Nastavlja „Viola“ sa izuzetno slabim izdanjima ove sezone. Ovoga puta ceo „plen“ sa stadiona „Artemio Franchi“ odneo je novi provoligaš, Benevento. Gosti su stigli do prednosti u 52. minutu igre (što se ispostavilo i golom odluke), a domaći fudbaleri do kraja utakmice nisu uspeli ni da stignu do poravnanja.

Specija – ATALANTA 0:0

Definitivno Atalanta nije na nivou igara iz predhodne sezone. Klub iz Bergama je osvojio samo bod na strani protiv novog člana „Serie A“, što svakako ne zadovoljava njihove ambicije. Propustili su nekoliko izuzetno dobrih prilika pri kraju utakmice, pritom nakon intervencije iz VAR sobe poništen im je pogodak zbog minimalnog ofsajda, te je trijumf ostao nedostižan za „Boginju“ na ovom meču.

Hibernijan – SELTIK 2:2

Nova utakmica i novo „posrnuće“ za Seltik koji u ovom šampionatu ima velikih problema. Imali su zaostatak od dva gola, ali su zahvaljujući realizovanom jedanaestercu i pogotku u nadoknadi vremena, ipak uspeli da osvoje barem jedan bod. U ovom momentu imaju „minus“ od čak 11 bodova u odnosu na prvoplasirani Rendžers (ali i dve utakmice manje), te će borba za naslov prvaka Škotske biti nikad zanimljivija u poslednjih 10-tak godina.

ŠAHTJOR – Oleksandrija 1:1

Aktuelni šampion Ukrajine je već zabeležio peti nerešeni rezultat u prvenstvu nakon samo 10 odigranih kola. Ovoga puta nisu uspeli da savladaju Oleksandriju, koja je na pravi način iskoristila činjenicu da su od 30. minuta igre imali igrača više na terenu (direktan crveni karton je dobio napadač domaćeg tima – J.Moraes) i na kraju zasluženo stigli do boda.

BAJERN MINHEN – Verder Bremen 1:1

Sasvim sigurno jedno od najvećih iznenađenja ovog vikenda. Popularni „zeleno-beli“ su osvojili „neočekivani“ bod na gostovanju kod aktuelnog prvaka Evrope. „Bavarci“ su bili apsolutni favoriti na ovom meču protiv tima koje su pobedili na predhodnih 19 međusebnih duela u nizu. Ipak, gosti su odigrali dosta hrabro i tako prekinuli svoj „crni niz“ rezultata protiv minhenskog kluba.

SALZBURG – Šturm 1:3

Prvi poraz u sezoni za vladajućeg šampiona Austrije. Posle šest uzastopnih pobeda, usledio je prvo remi ishod u minulom kolu, a sada i neuspeh. Gosti su u drugom poluvremenu za svega 10 minuta uspeli da postignu tri pogotka i tako praktično „reše“ utakmicu u svojih korist, dok su domaći do kraja uspeli samo da ublaže poraz.

SPARTA PRAG – Češke Budejovice 2:4

Perfektan start novog šampionata je „prošlost“. Nakon i donekle očekivanog poraza u proteklom kolu na strani protiv Plzena, usledio je novi „šok“ za praški klub. Iako su imali problema sa izostancima pojedinih igrača, bili su ipak velikih favoriti za trijumf protiv ekipe koja je tako posle 27 godina „čekanja“ uspela da odnese sva tri boda sa gostovanja Sparti iz Praga.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje