sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

CSKA MOSKVA – Ural 2:2

Odlično je započela utakmica za domaći tim, koji je stigap do prednosti već u 3. minutu susreta. Ipak, samo nekoliko trenutaka kasnije, postigli su autogol i tako poravnali rezultat na 1:1 koji je ostao aktuelan sve do kraja prvog dela igre. U nastavku su gosti u 55. minutu uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist, dok je moskovski klub izbegao poraz nakon uspešnog realizovanog jedanaesterca duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

LIL – Bordo 0:0

Još uvek aktuelni šampion Francuske na svom terenu ovoga vikenda nije uspeo da savlada poslednjeplasirani tim lige. Pritom, popularne „Doge“ su od 35. minuta meča imali i brojčanu prednost na terenu (nakon crvenog kartona kojeg je dobio jedan od defanzivaca Bordoa), ali uprkos velikoj inicijativi, na kraju očekivana pobeda je izostala.

ČELZI – Brentford 1:4

Vladajući prvak Evrope je pretrpeo pravu „katastrofu“ na svom terenu od novog premierligaša. Pritom, „Plavci“ su poveli rezultatom 1:0 na samom početku drugog poluvremena, a onda je usledio zaista šokantan preokret. Naime, gosti su u razmaku od svega 11 minuta uspeli da postignu čak tri gola, a zatim i na samom kraju meča i svoj četvrti pogodak i tako prirede ogromno iznenađenje svom gradskom rivalu, kojeg su pobedili po prvi put još od daleke 1939. godine.

AJNTRAHT FRANKFURT – Grojter Firt 0:0

„Orlovi“ su bili zaista veliki favoriti protiv „fenjeraša“, ali nisu osvojili predviđena sva tri boda pred svojom publikom. Dve trećine poseda lopte u svojim nogama, 20 udaraca ka protivničkom golu, devet izvedenih kornera, na kraju nisu bili dovoljni da se „slomi otpor“ gostiju, koji i dalje ostaju „zakucani“ za samo dno prvenstvene tablice u Nemačkoj.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje