četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

BAJERN MINHEN – Borusija Mehengladbah 1:1

Ponovo se pokazalo kao tačnim da su popularni „Koltovi“ veoma neugodan rival za aktuelnog prvaka Nemačke. Gosti su imali prednost nakon prvog dela igre, ali su „Bavarci“ na 10-tak minuta pre kraja meča poravnali rezultat na semaforu, a pritom dva gola su im bila poništena zbog ofsajda tokom utakmice. Najbolji pojedinac susreta bio je apsolutno golman (ujedno i kapiten) ekipe iz Mehengladbaha – Jan Zomer koji je imao neverovatnih 19 odbrana, čime je postavio novi rekord Bundeslige.

SPARTA PRAG – Bohemijans 1:1

Bohemijans je već u 10. minutu došao do vodstva koje je zadržavao sve do odlaska na odmor. Domaćini su u nastavku dosta brzo uspeli da izjednače rezultat, ali uprkos velikoj dominaciji na terenu nisu mogli da dođu do potpunog preokreta.

SPORTING – Čaves 0:2

Zasigurno, jedno od najvećih iznenađenja vikenda za nama. Lisabonski „Orlovi“ su tako nakon poraza u velikom derbiju na gostovanju protiv Porta, sada doživeli novi neuspeh pred svojom publikom. Sporting je imao čak 72% poseda lopte u svojim nogama, uputio 22 udaraca ka protivničkom golu, izveo 13 kornera, ali to sve nije bilo dovoljno ni za počasni pogodak.

Rio Ave – PORTO 3:1

Potpuni sunovrat aktuelnog šampiona na nedeljnom gostovanju protiv Rio Avea, posebno u prvih 45 minuta kada su primili čak tri gola! Popularni „Zmajevi“ su sredinom drugog dela igre propustili priliku da „se vrate“ u utakmicu, jer nisu iskoristili jedanaesterac, a do kraja susreta uspeli su samo da „ublaže“ poraz pogotkom u sudijskog nadoknadi vremena. Time, prepustili su lidersku poziciju nakon ovog vikenda ekipi, Brage.

Volendam – TVENTE 1:0

Novi član holandske „Eredivisie“ upisao je svoju premijernu pobedu u novoj sezoni protiv favorizovanog gosta, koji je sa druge strane doživeo svoj prvi poraz u šampionatu. Tvente je bio dominantniji sastav na terenu tokom utakmice, ali su domaćini golom u 83. minutu meča uspeli da dođu do vodstva koje su sačuvali sve do poslednjeg sudijskog zvižduka i tako osvoje ceo „plen“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje