ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Kadiz – BARSELONA 2:1

Barselona je vezala tri pobede u nizu (jednu u prvenstvu i dve u Ligi Šampiona) uz gol razliku 11:0 i stekao se utisak da polako ulazi u „pravi ritam“. Ipak, novo „otrežnjenje“ dobili su na gostovanju novom članu La Lige, Kadizu. Domaćini su imali svega 18% poseda lopte, ali ih to nije sprečilo da nakon Real Madrida, skinu „skalp“ i Barseloni.

VILJAREAL – Elče 0:0

Nerešeni ishodi protiv Real Madrida i Real Sosijedada su sigurno dobri rezultati za „Žutu podmornicu“, ali remi bez golova na svom terenu u susretu sa novim prvoligašem, zasigurno nije. Imali su domaćini terensku inicijativu, nekoliko prilika za gol, ali na kraju nisu uspeli da ostvare očekivanu pobedu.

Admira – SALZBURG 1:0

Samo jedna pobeda za aktuelnog prvaka Austrije na poslednja četiri prvenstvena duela. Ovoga puta pretrpeli su poraz od poslednjeplasirane Admire, a ujedno bila je ovo i prva utakmica u šampionatu na kojoj nisu postigli barem jedan pogodak. Očigledno, „misli“ su im bile usmerene ka ključnoj utakmici Lige Šampiona protiv madridskog Atletika.

AJAKS – Tvente 1:2

Zaista „čudnovat“ je taj, Tvente. Prvo su osvojili bod protiv PSV-a, protekle nedelje su „prodali“ kada su na svom terenu izgubili od RKC Valvijka, a sada su osvojili ceo „plen“ na gostovanju Ajaksu, koji je imao ulogu apsolutnog favorita. „Heroj“ gostiju bio je  – Q.Menig koji je sa dva pogotka doneo veliki trijumf svom timu.

FEJNORD – Herakles 0:0

Fejnord je trenutno jedini tim u ligi koji nema nijedan poraz, ali sa druge strane u mnogim utakmicama ne uspevaju da dođu do trijumfa, kao što je i sada bio slučaj. Herakles je odneo veliki bod iz Roterdama, jer je od 66. minuta igre imao igrača manje na terenu, ali se uspešno odbranio od naleta domaćina.

PLZEN – Karvina 0:1

Novo „posrtanje“ Plzena koji je na poslednjih pet duela u domaćem šampionatu, upisao samo jedan trijumf. Sada su izgubili utakmicu od tima, kojeg su praktično redovno pobeđivali u predhodnim sezonama – osam pobeda i jedan remi.

CSKA MOSKVA – HIMKI 2:2

Samo jedan osvojen bod za moskovski klub na predhodna tri prvenstvena meča. Iako su imali minimalnu prednost na poluvremenu, nisu uspeli da osvoje sva tri boda. Gosti su za svega šest minuta u drugom delu igre uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist, ali je već u 54. minutu na semaforu bio aktivan rezultat 2:2, koji se na kraju ispostavio i kao konačan.

SELTIK – St.Džonston 1:1

Pravi „sunovrat“ Seltika u ovoj sezoni, koji je „zaboravio“ da pobeđuje. Suvereni vladar Škotske dugi niz godina se ove sezone dosta „muči“, a kako stvari trenutno stoje uprava kluba je blizu odluke da – Nilu Lenonu uruči otkaz sa mesta šefa stručnog štaba.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje