četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Fulam – LIVERPUL 1:1

Aktuelni prvak Premier lige ove sezone velikih problema ima na gostovanjima, te je ovo bila peta prvenstvena utakmica u nizu na strani na kojoj nisu ostvarili pobedu. Bili su apsolutni favoriti protiv novog prvoligaša, ali su na kraju osvojili samo jedan bod u Londonu.

LACIO – Verona 1:2

Treći uzastopni duel na svom terenu koji „nebesko-plavi“ nisu uspeli da reše u svoju korist. „Lacijali“ su gostima praktično „pokloni“ oba gola, što je sastav Ivana Jurića „oberučke“ prihvatio. Rimski klub se tokom leta nije adekvatno pojačao, te konstantni nastupi u prvenstvu Italije i Ligi Šampiona ostavljaju „traga“ na njihovim rezultatima.

MILAN – Parma 2:2

Popularne „Mlekadžije“ su ove sezone veoma tvrd „orah“ za milanske klubove. Nakon što su nedavno osvojili bod protiv Intera, sada su tu ponovili i u duelu sa Milanom. Bili su gosti i na „pragu“ pobede, ali je Theo Hernandez svojim drugim pogotkom na meču u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat.

CSKA MOSKVA – Ural 2:2

Novi „kiks“ moskovskog kluba koji je sada bez pobede na predhodna četiri duela. Imali su sve u „svojim rukama“ – prednost od jednog gola razlike, igrača više na terenu, ali „hladan tuš“ stigao je u 90. minutu, kada su gosti postigli gol i tako „odneli“ bod iz Moskve.

JANG BOJS – Servet 1:2

„Potrošio“ se Jang Bojs u ključnoj utakmici protiv Kluža u Ligi Evrope, što se svakako odrazilo tokom vikenda. Gosti su preko – Alex Schalk stigli do dva gola prednosti, a domaćini su pri kraju susreta uspeli da samo „ublaže“ poraz.

DINAMO KIJEV – Kolos Kovalivka 2:2

Veoma dramatičan meč u Kijevu. Kolos Kovalivka je u jednom momentu imala minimalno vodstvo na svojoj strani uz prednost na terenu u igračkom kadru, ali se sve to promenilo u 74. minutu kada su gosti dobili direktan crveni karton, a kijevski klub je poravnao skor iz jedanaesterca. Domaćini su uspeli i da preokrenu rezultat u potpunosti u svoju korist, ali se gosti nisu predavali, već su pogotkom u 88. minuta meča osvojili dosta neočekivan bod.

FENERBAHČE – Jeni Malatijaspor 0:3

Pravi „šamar“ dobio je turski velikan na svom terenu, jer su pretpeli neuspeh od tri gola razlike. Malo opravdanje „Kanarinci“ imaju u činjenici da su imali velikih kadrovskih problema, usled izostana dosta igrača, ali ovakav debakl sasvim sigurno nije nimalo prijatan.

BAŠAKŠEHIR – Gazijantep 1:2

Prvak Turske nastavlja sa lošim izdanjima u prvenstvu, jer su sa poslednjih četiri susreta osvojili samo dva poena. Gazijantep je poveo u poslednjim momentima prvog poluvremena, ali su domaćini poravnali rezultat na semaforu u 56. minutu igre. Kada se činilo da nam predstoji popularni „lom“ – 2/1, gosti su 15. minuta pre kaja meča stigli do nove prednosti koju su na kraju i sačuvali.

Union Berlin – BAJERN MINHEN 1:1

Nastavlja Union Berlin sa veoma dobrim partijama u novoj sezoni. Ovoga puta uspeli su da „iščupaju“ bod protiv vladajuće „sile“ u nemačkom fudbalu. Poveli su već u početnim minutima duela, ali je Robert Lewandowski svojim pogotkom u drugom poluvremenu postavio konačnih 1:1.

BORUSIJA DORTMUND – Štutgart 1:5

Zaista šokantan ishod duela na stadionu „Signal Iduna Park“. Novi prvoligaš je uspeo da „ponizi“ popularne „Milionere“ na njihovom terenu i da im „spakuje“ pet pogodaka. „Cenu ove blamaže platio“ je trener ekipe – Lucien Favre koji je dobio momentalan otkaz sa mesta šefa struke.

Povezani članci

2 Komentari

    • PSZ jeste bio veliki favorit, ali upravo zbog toga sto se radi o derbi susretu, tu nikada nema „sigurice“…a za turske klubove se apsolutno slazemo, nikako nisu pouzdani igrati konacan ishod na njih, vec samo na golove…

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje