četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Everton – ARSENAL 1:0

Everton je za svog novog glavnog trenera imenovao – Šona Dajča, a takozvana „šok terapija“ nakon dolaska drugog menadžera je odmah donela rezultat. Pobeda protiv ni manje ni više nego lidera Premijer lige. „Karamele“ su tako stigli do prvog prvenstvenog trijumfa još od oktobra meseca prošle godine i tako „pobegli“ sa samog dna tabele, dok je Arsenal doživeo svoj tek drugi poraz u sezoni.

ATLETIKO MADRID – Getafe 1:1

Nikako da Atletiko Madrid „uhvati pravi ritam“ i da pove že nekoliko pobeda u nizu. Ovoga vikenda samo bod na svom terenu protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja. Popularne „Jorgandžije“ su povele nakon jednog sata igre, ali su gostujući fudbaleri uspeli da poravnaju rezultat u 83. minutu nakon uspešno realizovanog jedanaesterca.

Majorka – REAL MADRID 1:0

Nema dobitnika Zlatne lopte za 2022. godinu – Karima Benzeme, nema ni golova, a ni bodova za aktuelnog prvaka. Defanzivac gostiju – Naćo Fernadez je u 13. minutu postigao autogol i tako najavio „kiks“ favorita na ovom duelu. „Kraljevski klub“ je od tog momenta preuzeo kontrolu igre, ali nikako nisu uspevali da „probiju bedem“ domaćina. Najbolju priliku su propustili u 60. minutu kada je srpski reprezentativac – Predrag Rajković odbranio penal koji je izveo – Marko Asensio.

Volendam – AZ ALKMAR 1:1

Nije bilo pogodaka u prvom delu igre, dok su fudbaleri Volendama u nastavku prvi došli do vodstva. Ipak, na 15-tak minuta pre kraja meča ostali su sa igračem manje na terenu, što su gosti uspeli da materijalizuju pogotkom u 83. minutu. Ipak, do potpunog preokreta nisu mogli i time prekinuli niz od šest vezanih pobeda protiv ovog rivala.

CRVENA ZVEZDA – Vojvodina 1:1

Prva utakmica u nastavku sezone i odmah „kiks“ prvaka Srbije. Gosti iz Novog Sad su poveli nakon sjajnog gola talentovanog Uroša Kabića u 25 minutu igre, ali su domaćini samo tri minuta kasnije uspeli da poravnaju rezultat na semaforu. Crvena Zvezda je imala inicijativu, ali na kraju nije došla do celog „plena“. Ipak, i dalje se nalaze na čelnoj poziciji na tabeli uz osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani, Partizan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje