četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 05. februar

Za danas smo spremili nekoliko zanimljivih predloga za kartone.

15h Ajaccio-Nantes

Jedan veoma zanimljiv duel francuskog prvenstva. Duel dva tima koja se nalaze u donjem delu tabele. Duel timova kojima su bodovi preko potrebni. Ajaccio-ju kako bi izašao iz zone ispadanja, a Nantu kako ne bi upao u problem i približio se zoni ispadanja. Takvi mečevi sa sobom nose dosta tenzije i sledstveno tome i dosta kartona. Na sve to treba dodati i da su ovo dva tima koja dobijaju dosta kartona, pogotovo domaćini.

Ajaccio ove sezone ima 47 dobijenih žutih kartona, tj. prosek od preko 2 i po tom parametru su prvi na tabeli tj. najnedisciplinovaniji tim su u ligi. Nant sa druge strane ima manje kartona. Oni su dobili 31 žuti karton tj. 1,7 po meču.

Ovaj meč će suditi sudija Buquet koji spada u sam vrh tabele po proseku dodeljenih kartona po meču. On u proseku daje 4.15 kartona po meču.

Mogao bi ovo biti jedan dosta grub meč, pa je predlog više od 4.5 kartona, kvota je 1.89, meridijan, ali ima i Maxbet na istu granicu, samo što se tamo ne računaju crveni kartoni.


15h Strazbur-Monpelje

Drugi tip iz ove iste lige odnosi se na duel Strazbura i Monpeljea. Slična tj. gotovo ista situacija kao i na gore napisanom predlogu. Strazburu su bodovi preko potrebni kako bi izašli iz zone ispadanja ,a  Monpeljeu kako ne bi upali u isto. Dakle, još jedan duel direktnih rivala za poziciju, još jedan meč za koji se kaže da važi 6 bodova.

Strazburg nije toliko gruba ekipa, oni su dobili 31 žuti karton, što je malo više od 1. kartona po meču, ali je zato Monpelje znatno grublji. Oni su zaradili 42 kartona, što je prosek od tačno 2 po meču.

Ovaj meč će suditi Frappart. Sudija koji je drugi po proseku dodeljenih kartona po mečevima. Njegov prosek je 4.5 kartona po meču i on je jedan od glavnih razloga za igranje ovog tipa.

Predlog: više od 3.5 kartona 1.49 Meridijan


18:30h Fiorentina-Bolonja

Jedan meč Serije A, na kojem bi danas mogli da vidimo dosta kartona.

Fiorentina ove sezone ima na 20 mečeva 51 žuti karton i to je prosek od preko 2 po meču. Bolonja je slična njima, tj. oni na 20 mečeva imaju 52 žuta kartona. Oba tima se po tom parametru nalaze pri samom vrhu tabele. To zapravo i nije čudno imajući u vidu stilove igre oba tima. Oba tima imaju taj “ ratnički “ stil igre. Nema izgubljene lopte, borba od prvog do poslednjeg minuta i to često dovede i do većeg broja faulova,ali i kartona. Takođe oba tima u svojim redovima imaju igrače koji znaju da budu itekako grubi.

U prilog ovom tipu ide i sudija koji je delegiran za ovaj meč. U pitanju je Paireto koji ove sezone ima prosek od čak 5.5 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.41 Meridijan.


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje