četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Prosečno su postizali oko 4,8 gola po meču!

U noći između subote i nedelje, sa početkom od 1 sata posle ponoći, na programu je meč 21. kola kostarikanske Primere Division (Clausura) između AD Santosa i Guadalupea.

AD Santos se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji sa ukupno 26 osvojenih bodova, pošto je do sada zabeležio 7 pobeda, 5 remija i 8 poraza.

Guadalupe je ostvario samo 3 pobede, uz 4 remija i čak 13 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže sa svega 13 poena i kao poslendji, 12. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: AD Santos – Guadalupe (www.flashscore.com)

Na poslednjih 9 međusobnih utakmica, odigranih od februara 2021. do februara 2023. godine, ove dve ekipe su bile izuzetno raspoložene za postizanje golova te smo tokom tog perioda mogli da vidimo ukupno njih 43 ili u proseku 4,78 gola po meču. Zahvaljujući tome svaki put je prošao tip “3+“, koji se danas plaća kvotom 1,75, dok smo tip “4+“ (2,95) mogli da naplatimo na čak 8 od tih 9 susreta.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje