Sa početkom od 13 sati i 30 minuta na programu je utakmica 6. kola egipatske Premier League u kojoj će Misr Lel Makkasa ugostiti Aswan SC.

Misr Lel Makkasa se uoči današnjeg duela nalazi na 9. poziciji, na svom kontu ima 7 bodova, kao i skor od 2 pobede, 1 remija i 3 poraza.

Što se tiče njihovog rivala, Aswan SC trenutno zauzima 13. mesto na tabeli jer je od početka sezone ostvario 2 pobede i 3 poraza, čime je sakupio 6 poena.

Međusobne utakmice: Misr Lel Mikkasa – Aswan SC (www.flashscore.com)

Ono što je najinteresantnije u vezi ova dva tima jesu njihove međusobno odigrane utakmice. Misr Lel Makkasa i Aswan SC su se u prošlosti sastali ukupno 6 puta, gde je pritom svaki put slavio današnji domaći i to uz bar 2 postignuta gola. Da stvar bude još zanimljivija, na čak 3 od tih 6 mečeva smo videli i veliki prelaz, pa definitivno vredi ispratiti i tipove takve vrste.

Nova pobeda Misr Lel Makkase se plaća kvotom 1,65, a kombinacija ”1&D2+” kvotom 2,05. Veliki prelaz ”2-1” možete odigrati po kvoti 29,00, odnosno ”1-2” po kvoti 56,00. Srećno, za šta god se odlučite.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here