nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ranijeri više nije predvodnik „Kanarinaca“

Italijanski stručnjak, Klaudio Ranijeri nakon samo jedne sezone provedene na klupi francuskog tima, Nanta napušta popularne „Kanarince„, iako je imao ugovor sa klubom sve do leta 2019. godine.

„Uprava kluba i trener postigli su zajednički sporazum oko prekida saradnje. Zahvaljujemo se Klaudiju Ranijeriju i njegovim asistentima za sav uložen trud u ovoj sezoni i želimo im mnogo uspeha u njihovim budućim projektima“, navodi se u saopštenju kluba.

„Želim da se zahvalim predsedniku kluba, jer mi je dozvolio da dođem u Nant i ujedno da se vratim u Francusku. Želeo bih da se zahvalim i navijačima koji su bili odlični i uvek su nam davali neophodnu podršku. Želim da se zahvalim mojim igračima zato što je prvi deo šampionat bio sjajan, iako je drugi deo bio komplikovaniji, važno je da su dali svoj maksimum. Nadam se da će Nant nastaviti da napreduje“, poručio je 66-godišnji stručnjak.

Ranijeri će svoju poslednju utakmicu u ulozi trenera Nanta odraditi u subotu u poslednjem kolu „Ligue 1“ proti ekipe, Strazbura.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje