sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Republika Irska: Drogheda – Dundalk (najava i prognoza meča)

Od 20:45 na programu je meč najjače lige Republike Irske, a Drogheda će u lokalnom mini derbiju dočekati ekipu Dundalka.

Ekipa Drogheda United igra jako loše ove sezone, ali njihova sreća u nesreći je činjenica da imaju dva rivala koja su gora od njih, to su ekipe UC Dablin i Finn Harps i oni će najverovanije napustiti ligu, dok će Drogheda ostati, sa trenutnim skorom 5 pobeda, 7 remija i 9 poraza i gol razlikom 23:35. Mnogo bolje partije pružaju na domaćem terenu gde su ostvarili skor 4-3-3 (11:14).

Sa druge strane ekipa Dundalka je i dalje u borbi za titulu, imaju dva meča manje i devet bodova manje od Shamroka, tako da je ova utakmica izuzetno bitna za njih kako bi se približili rivalu i ,,zakuvali“ borbu za titulu. Do sada imaju skor 11 pobeda, 8 remija i 2 poraza uz gol razliku 31:14. Na gostovanjima imaju skor 2-6-2 (8:8). Sedam od deset mečeva Dundalka završeno je od 0 do 2 gola.

Mišljenje urednika: Dundalk je u nizu od 10 mečeva bez poraza (8 pobeda i 2 remija), a ovo im je susret koji moraju da dobiju, protivnik je idealan, gotovo da je rešio svoje brige oko opstanka tako da ni motivacija osim imena rivala nije na nekom velikom niovu, pobeda Dundalka plaća se kvotom 1,75, a odličan predlog može da bude i igra X2&0-3 po kvoti 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje