četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Revanši utakmica 1/4 Evrokupa

Posle utakmica prve runde četvrtfinala Evrokupa u utorak, domaćini su ostvarili prednost. Danas se igraju revanš utakmice i danas domaćini moraju pobediti ukoliko žele nastaviti takmičenje i izboriti 3 utakmicu.

Zenit St. Petersburg 0-1 Lokomotiv Kuban Krasnodar

U sveruskom okršaju, baš kao i u meču VTB lige, tim Saše Obradovića limitirao je tešku artiljeriju kluba iz Sankt Petersburga na svega 52 poena (šut 6 od 32 za 3 poena). Do ove utakmice, Zenit je postigao najmanje 80 poena u poslednjih 14 utakmica Evrokupa. U želji da izbore treći meč, Stefan Marković će morati da kreira više od 3 asistencije pre svega ka Sergej Karasevu i Ryanu Toolsonu.

Unicaja Malaga 0-1 FC Bayern Munich

Na jugu Španije, Malaga će dočekati bavarce i pokušati da načini prvi trijumf ove sezone, s obzirom da su već odigrali 3 meča i sva 3 puta je Bayern izašao kao pobednik. Bayern je imao čak 6 dvocifrenih igrača u pobedi 91-82 i ovo im je bila 10 uzastopna pobeda u Evrokupu. Malaga je kod kuće nedavno savladala i Real Madrid i Barcu, videćemo kakav će biti ishod revanš meča.

Herbalife Gran Canaria Las Palmas 0-1 Hapoel Bank Yahav Jerusalem

Hapoel je u Izraelu uništio ostrvljane rezultatom 87-67, ali to opet ništa ne mora da znači u revanš meču jer se Gran Canaria neće tako lako predati. Jerome Dyson je imao svoje veče sa 20 poena, dok sa druge strane Kyle Kuric malo je šta mogao da pogodi. Očekuje nas uzbudljiv meč sa dosta poena.

Khimki Moscow Region 0-1 Valencia Basket

U prestonici Rusije Khimki će dočekati narandžaste gde će tražiti svoju šansu na domaćem terenu gde su ove sezone poraženi samo jedanput u Evrokupu od Bayerna i na startu sezone kada Shved nije ni igrao. Shved je možda i trenutno igrač u Evropi koji se nalazi u najboljoj formi uz Nando De Coloa. Ova serija će se vrlo verovatno produžiti na 3. meč.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje