subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rezultati ukazuju na potencijalni “3 za 3“ u Nemačkoj!

U okviru 20. kola nemačke Regionallige Bayern odigraće se meč između Aubstadta i Wacker Burghausena, koji je na programu od tačno 14 časova.

Aubstadt se uoči današnjeg susreta nalazi na 3. mestu, a na svom kontu ima 12 pobeda, 4 remija i 3 poraza te ukupno 40 poena, što je 4 manje od prvoplasiranog tima i mesta koje vodi u viši rang.

Sa druge strane, Wacker Burghausen trenutno zauzima 13. mesto na tabeli i ima 20 bodova, 4 više od zone za ispadanje. Do sada je ostvario ukupno 6 pobeda, 2 remija, kao i 11 poraza.

Međusobne utakmice: Aubstadt – Burghausen (www.betexplorer.com)

Ove dve ekipe su se do sada sastale ukupno 6 puta, počevši od oktobra 2019. godine, a rezultati sa tih mečeva definitivno podsećaju na saradnju “3 za 3“. Naime, Aubstadt i Wacker Burghausen su pobeđivali naizmenično u prethodne dve sezone – 2021-22 i 2022-23, dok su u skraćenoj sezoni 2019-20 odigrali samo jedan meč na kojiem je slavio gost.

S obzirom na to da je Aubstadt odneo tri boda i na prvom meču u tekućoj sezoni, danas se kao logičan izbor nameće pobeda Wacker Burghausena po sjajnoj kvoti 6,20, dok se nešto sigurnije varijante “W2“ i “X2“ plaćaju kvotama 4,85 i 2,70.

Aubstadt – Wacker Burghausen – 0:1


ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje