sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 10 – Predlog za klađenje

U okviru četvrtfinala Rolan Garosa snage će odmeriti aktuelni šampion Rafael Nadal i mlada italijanska nada Janik Siner. Kladionce logično favorizuju Rafaela Nadala sa mizernom kvotom od 1,05, a margina na gemove je postavljena na 28,5 gemova.

Rafael Nadal suvereno igra na Rolan Garosu. Do ovog meča redom su padali Gerasimov, Mekdonald, Travalja i Korda. Ruku na srce protivnici nisu bili top kvaliteta, ali pobede su bile više nego suverene. Bilo je malo skepticizma oko Nadalove igre nakon onog turnira u Rimu gde je ispao od Švarcmana, ali kada dođe Rolan Garos dolazi do poptuno transformacije kod Nadala. Uprokos uslovima koji mu apsolutno ne odgovaraju, Nadal je pokazao sjajnu igru i svakako je veliki favorit.

Sa druge strane Siner igra kao veteran. Ovaj mladi teniser nema mnogo iskustva na grend slemovima, ali njegove igre su bili više nego briljantne. Na putu do ovog meča Siner je redom dobijao Gofan, Bonzi, Korija i Zverev. Njegov plasman do ove faze jeste iznenađenje, ali ono što iznenađuje jeste njegova zrelost. Protiv Gofana i Zvereva koji spadaju u top 15 igrače, Siner je igrao najbolje moguće. Jak u polju, jak na servi, jak na psihološkom planu da se ne uplaši velike pobede. Apsolutno turnir karijere za mladog Italijana koji će tek pokazati za šta je sposoban.

Što se ovog meča tiče čini se da će Nadal konačno imati neku ozbiljniju proveru, pred duel protiv Tima, ili Švarcmana. S obzirom na prikazanu igru Sinera u dosadašnjem delu turnira, mi ne verujemo da će tu biti nekog straha kod njega. Jeste da se Gofan i Zverv ne mogu porediti sa Nadalom, ali ako se protiv njih nije uplašio onda nema razloga da se plaši protiv Nadala. Može da odigra jedan rasterećen meč u kom apsolutno nema šta da izgubi. Realno gledano margina od 28,5 gemova je sasvim dostižna. Bitan je samo start meča, da Siner uđe jako i osvoji prva dva gema. Onda će se opustiti i zaigrati kako zna.

Margina od 28,5 gemova je realna i prava slika. Ipak, moramo ispoštovati dobru igru Sinera koji sigurno može bar jedan set da odigra na vrhunskom nivou, koji će verovatno biti dovoljan da se prebaci ova margina.

Predlog za klađenje: Više od 28,5 gemova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje