Ekipe Hungerford Town i Chippenham Town sastaju se ovog utorka, od 20 sati i 45 minuta, a taj meč će biti odigran u sklopu 1. kola engleske National League North

Hungerford je tokom prethodne sezone ostvario 8 pobeda, 4 remija i 21 poraz, zbog čega je zauzeo poslednju, 22. poziciju sa samo 28 poena.Chippenham je, ostvarivši 10 pobeda, 12 remija kao i 13 poraza, prošlu sezonu završio na 14. poziciji, a imao je ukupno 42 boda na svom kontu.

Međusobne utakmice: Hungerford – Chippenham (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između Hungerforda i Chippenhama, jasno je da su ove dve ekipe bile veoma raspoložene za postizanje golova u proteklih nekoliko godina. Tako su se od decembra 2015. godine sastali ukupno 6 puta, a za to vreme su bili precizni 17 puta.

Trebalo bi spomenuti i to da su se svaki put zatresle obe mreže, pa je tip “GG“ (1,60) bio redovna pojava. Pored njega, na svakom meču je bio dobitan i tip “GG&I1-2“ (2,45).


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.