subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na dva tipa i kvote 1,60 i 2,45

Ekipe Hungerford Town i Chippenham Town sastaju se ovog utorka, od 20 sati i 45 minuta, a taj meč će biti odigran u sklopu 1. kola engleske National League North

Hungerford je tokom prethodne sezone ostvario 8 pobeda, 4 remija i 21 poraz, zbog čega je zauzeo poslednju, 22. poziciju sa samo 28 poena.



Chippenham je, ostvarivši 10 pobeda, 12 remija kao i 13 poraza, prošlu sezonu završio na 14. poziciji, a imao je ukupno 42 boda na svom kontu.

Međusobne utakmice: Hungerford – Chippenham (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između Hungerforda i Chippenhama, jasno je da su ove dve ekipe bile veoma raspoložene za postizanje golova u proteklih nekoliko godina. Tako su se od decembra 2015. godine sastali ukupno 6 puta, a za to vreme su bili precizni 17 puta.

Trebalo bi spomenuti i to da su se svaki put zatresle obe mreže, pa je tip “GG“ (1,60) bio redovna pojava. Pored njega, na svakom meču je bio dobitan i tip “GG&I1-2“ (2,45).


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje