petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rud razbio Zvereva za novo finale Rolan Garosa

Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u finale Rolan Garosa nakon što je savladao Nemca Aleksandera Zvereva. Posle borbe koja je trajala dva sata i 11 minuta, Rud je slavio sa maksimalnih 3:0, po setovima 6:3 6:4 6:0.

(2) Roland-Garros on Twitter: „RUUUUUUD 🙌🇳🇴 #RolandGarros https://t.co/KmU9ztFAQG“ / Twitter

Apsolutna perfekcija od strane norveškog tenisera. Odigrao je bez ikakve sumnje najbolji meč na turniru i plasirao se u drugo uzastopno finale na Rolan Garosu.

U prva dva seta neke borbe je i bilo. Razlika u svemu su bili poeni u ključnim trenucima. Rud je igrao sjajno kada je branio brejk lopte, a još bolje kada je imao brejk lopte. Konsantno je pritiskao servis Zvereva koji je ponovo imao problema sa duplim greškama i veoma brzo je bilo 2:0 na semaforu.

Nakon što je poveo sa 2:0 Rud je znao da je protivnik u nokdaunu i da treba da ga pritisne. To je i uradio i ranim brejkom je otvorio set. Nakon toga otpor Zvereva nije postojao, te je Rud osvojio svih šest gemova.

Rud će tako u nedelju igrati treće grend slem finale u karijeri, drugo na Rolan Garosu. Prošle godine je glatko poražen od Rafael Nadala, a ni ove godine ga ne čeka lak zadatak, jer će mu protivnik biti Novak Đoković koji ga je pobedio sva četiri puta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje