četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela.

19h Real Madrid-Las Palmas

Real Madrid u ovo kolo ulazi nakon poraza u gradskom derbiju od Atletika sa 3-1. Bio je to prvi poraz Reala od početka sezone. Nisu oni odigrali taj meč loše, gledajući statistiku bili su čak i bolji od Atletika,ali je Atletiko iskoristio svoje šanse. Generalno, to je i najveći problem Reala ove sezone, neefikasnost. Igraju dobro, stvaraju prilike,ali im je završnica malo slabija, nekako, vidi se da nemaju klasičnog napadača tj Benzemu. Svi ostali igrači koji igraju na toj poziciji su ipak više ofanzivni vezni i nisu toliko gol igrači, pa zbog toga Real i dobija mečeve sa 1 ili 2 postignuta gola. Zaista retko kad bude više. Alfa i omega je trenutno Belingem, a jako dobra stvar je da se na ovom meču očekuje i povratak Vinisijusa što će dodatno ojačati napad i s njim će biti ubojitiji. Ovaj meč je sjajna prilika za Real da popravi svoju efikasnost, jer im dolazi dosta slabiji rival.

Las Palmas u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Novajlija u ligi je u prethodnom kolu uspeo da upiše prvu pobedu od početka sezone. Oni su slavili protiv Granade i to golom u nadoknadi vremena. Odigrali su još jedan meč, tako karakaterističan njima. Jedan tvrd meč. Generalno Las Palmas  je tim koji igra jako tvrde mečeve. Na njihovim mečevima bude malo golova,malo golova daju,ali i  primaju. Doduše, ruku na srce, primaju više nego što daju, pa su zato i u donjem delu tabele. Moraće da poprave taj napad ukoliko žele da izbore opstanak ove sezone. Odbrana će biti na velikom ispitu danas, jer je ovo prvi jak rival sa kojim se sastaju ove sezone.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Arrizabalaga; Vazquez, Rudiger, Alaba, Garica; Valverde, Kroos, Camavinga; Modric; Bellingham, Rodrygo

Las Palmas possible starting lineup:
Valles; Araujo, Suarez, Coco, Cardona; Pejino, Rodriguez, Perrone, Loiodice, Viera; Munir

Prognoza: Real je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Predlog: D1+pp i D2+ @ 1.50 (domaćin daje 1 u prvo i ukupno 2+ golova na meču)


19h Viljareal-Girona

Viljareal nije ušao baš najbolje u novu sezonu. Nakon 6 odigranih kola imaju samo 7 osvojenih bodova, što je dovoljno za 12to mesto na tabeli. Jako loš start sezone je doveo i do smene trenera koja se dogodila pre dva kola. Smena trenera je malo popravila situaciju, jer su od tada u ligi osvojili 4 boda, poređenja radi, u prva 4 kola samo 3 boda, a u ova dva 4, razlika je očigledna. Ipak, i dalje to nije dovoljno, nije to onakav Viljareal kakav treba da bude, kakav navijači žele. Stvaraju oni šanse, daju golove,ali im je odbrana katastrofalna i to poništava sve. Primili su, do sada, 11 golova od početka u ligi i to je zaista jako loše za tim koji želi da bude u vrhu tabele. Kako će se ova porozna odbrana provesti protiv jednog od najubojitijih napada u ligi videćemo.

Prethodne sezone iznenađenje, ove već i ne. Gde su stali prethodne godine, nastavili su i ove, samo još jače, još ubojitije. Đirona je hit ove sezone.Đirona igra jedan jako lep, napadački fudbal. Igraju spuštenog garda ma ko bio sa druge strane terena i to im donosi rezutate. Nakon 6 odigranih kola imaju 16 osvojenih bodova i nalaze se na drugom mestu na tabeli. Imaju šansu da izbiju na čelo tabele ukoliko slave na ovom meču, što bi bilo sjajno. Đirona ima jedan od najefikasnijih napada, tj drugi su po efikasnosti sa čak 16 postignutih golova na 6 mečeva, što je skoro 3 u proseku. Odbrana prima 1 gol po meču,ali to je rizik koji su sami prihvatili zbog svoje ofanzivne igre. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede protiv Majorke koja važi za defanzivno jaku ekipu, a dali su im 5 komada. Zaista sjajno.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Jorgensen; Foyth, Albiol, Mandi, Pedraza; Trigueros, Comesana, Capoue, Pino; Sorloth, Morales

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Couto, Lopez, E. Garcia, Blind; Tsygankov, Martin, A. Garcia, Herrera, Savio; Doybyk

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje