četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ruski šampion produžio ugovor sa dvojicom igrača!

Aktuelni ruski šampion Spartak iz Moskve danas je produžio ugovor sa dvojicom igrača, golmanom Artjomom Rebrovim i defanzivcem Iljom Kutepovim. Oba igrača imala su značajnu ulogu u osvajanju titule prvaka nakon čak 16 godina “posta“, te je ovaj potez upravo pokazatelj da su planovi za narednu sezonu jasni.

33-godišnji golman Artjom Rebrov je ugovor sa crveno-belima produžio na još 3 sezone, tj. do leta 2020. godine. Na gol Spartaka stupio je još davne 2011. godine prešavši iz jaroslavskog Šinjika, do danas je ostvario ukupno 110 nastupa i pritom je primio 123 gola, a čak 44 puta ostao je nesavladan. Tokom šampionske sezone odigrao je 30 utakmica, od čega čak 28 u Premijer Ligi, a za to vreme primio je samo 24 gola i pritom ostao nesavladan 14 puta.

23-godišnji štoper Ilja Kutepov dres Spartaka nosiće bar još 4 godine, tj. do leta 2021. godine. U ovu ekipu stigao je tokom januara 2016. godine, a pre toga bio je član omladinskog i rezervnog tima (Spartaka U21 i Spartaka-2). Kao prvotimac ukupno je ostvario 38 nastupa, dok je tokom prethodne sezone odigrao 26 utakmica.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje