subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sada je i definitivno kraj

Kada je nakon 19 godina napustio Romu, činilo se da će Danijele De Rosi „okačiti kopačke o klin“, ali se iskusni vezista odlučio za još jednu avanturu u redovima argentiskog velikana, Boke Juniors.

Ipak, nakon svega šest provedenih meseci na „Bombonjeri“ i tek šest odigranih utakmica, De Rosi je doneo odluku da u 36. godini završi svoju igračku karijeru.

„Svi su pokušavali da me uvere u suprotno, ali ja sam doneo odluku i ona je konačna. Ovde ostavljam deo svog srca, jer niko ne može da shvati šta znači igrati na Bombonjeri i biti u svlačionici Boke. Ovo je jedinstveno iskustvo. Uz ovaj klub koji će uvek imati mesto u mom srcu napuštam i igračku karijeru, ali zasigurno ću se i dalje baviti fudbalom“, kazao je De Rosi.

De Rosi je za prvi tim Rome debitovao tokom 2001. godine i ukupno je odigrao 616 utakmica za rimski klub uz 63 postignuta pogotka. Za reprezentaciju Italije nastupao je u periodu od 2004. do 2017. godine, odigravši 117 mečeva za nacionalni tim na kojima je postigao i 21 gol.

Fotografija preuzeta kao screenshot sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje