ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sahin: Naravno da nisam želeo da igram protiv Monaka

Vezista Borusije Dortmund – Nuri Sahin priznao je da je strah od napada na timski autobus Dortmunda učinio svoje i da mu je to bilo na vrhu svojih misli i da nije želeo da igra četvrtfinalni meč Lige šampiona protiv Monaka u sredu.

,, Teško je govoriti o tome, teško je naći prave reči, naravno da nisam želeo da igram, ali smo znali da mi snosimo odgovornost i da mi predstavljamo jedan od najvećih klubova na svetu. Pokušali smo da damo sve što smo mogli u ovoj situaciji i mislim da smo odigrali dobar meč, fudbal je zaista ništa nakon onoga što smo doživeli. Ne znam da li ljudi mogu da razumeju ovo, ali u drugom poluvremenu dok sam bio na terenu nisam mislio na fudbal da budem iskren i nikome ne želim ovaj osećaj,, , izjavio je Sahin dodavši:

,, Mi volimo fudbal, zaradili smo dosta novca, imamo privilegovan život ali smo i dalje ljudska bića i postoji mnogo više od fudbala u životu i toga smo postali svesni nakon događaja u utorak veče,, .


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje