petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sančez: Došao sam u najveći klub na svetu!

Ono što je predhodnih dana bilo uveliko najavljivano, dobilo je i svoju zvaničnu potvrdu – Aleksis Sančez je novi fudbaler Mančester Junajteda!

29-godišnji krilni napadač u svom prvom intervjuu u dresu novog tima, nije krio veliko oduševljenje, jer kako je sam izjavio stigao je u najveći klub na svetu za koji je navijao od malih nogu.

„Od dečačkih dana sam govorio da je moj san da zaigram u dresu Mančester Junajteda i to ne kažem samo zbog toga što sam sada stigao ovde i što je taj san postao stvarnost. Čak sam i jednom prilikom tokom razgovora sa Ser Aleks Fergusonom njemu rekao da je moj san da zaigram za Mančester Junajted. Sada kada je transfer i zvanično realizovan, oduševljen sam što sam došao u najveći klub na svetu. Nisam mogao da odbijem istorijsku priliku da zaigram na ovom  istorijskom stadionu i da radim sa Žozeom Murinjom. Ponosan sam što ću biti prvi Čileanac u timu Mančester Junajteda i želim da pokažem našim navijačima širom sveta zbog čega me je klub doveo“, rekao je Sančez.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje