subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Venc završio svoju epizodu u Komandersima

Ekipa Vašington Komandersa rešila je da raskrsti puteve sa Karsonom Vencom posle samo godinu dana saradnje. Venc je i zvanično otpušten što znači da će morati da pronađe novi tim.

Venc je biran 2016. godine na draftu kao drugi pik od strane Filadelfija Iglsa. Do povrede prednjih ukrštenih ligamenata njegova karijera je išla uzlaznom putanjom, no nakon povrede sve je otišlo nizbrdo. Venc je ubrzo izgubio mesto u Filadelfiji pa je prešao u Indijanopolis Koltse.

Tamo je sarađivao sa Frenkom Rajhom koji je još ranije radio sa njim. Međutim, ni ta konekcija nije proradila. Venc je bio u lošoj formi, mučio je muku sa povredama i prešao je u Komanderse gde ga je zadesila otprilike slična sudbina.

Imao je Venc mnogo šansi prošle sezone. Glavni trener Ron Rivera mu je pružio šansu da vodi napad tima u utakmici koja je značila plasman u plej of, a Venc je odigrao možda i najgoru utakmicu u karijeri.

Karson Venc ima 30 godina i pitanje je da li može da pronađe tim gde bi bio startni kvoterbek. Ima dosta timova kojima je potreban kvoterbek, ali na duže staze i da igra u kontinuitetu. Venc u ovom trenutku ne ispunjava nijedan kriterijum.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje