petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Selektor zabrinut za stanje igrača Reala pred Svetsko prvenstvo

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez izrazio je sumnju u fizičko stanje Edena Hazarda. Učinio je to u intervjuu za RTBF.

Od početka sezone krilni fudbaler ima samo 4 utakmice, jedan gol i jednu asistenciju za Los Blankos, a u većini slučajeva ostaje na klupi i pojavljuje se kao zamena. „Moramo da se zapitamo da li Eden Hazard još uvek može da igra 90 minuta“, rekao je Španac zbog veoma malo vremena koje Hazard ima sa svojim klupskim Realom iz Madrida , kao i zbog svog statusa u belgijskom timu.

On je zabrinut zbog ovoga pred početak Svetskog prvenstva u Kataru – „Eden ostaje važan igrač za reprezentaciju, to je 100% sigurno. Po mom mišljenju, on je i dalje jedan od najboljih na svetu u ovom trenutku. On je igrač koji mora da diktira ritam utakmice od samog početka “, smatra Martinez. Roberto Martinez se nada da bi se situacija Hazarda u Real Madridu mogla promeniti u narednim nedeljama kako bi bio u optimalnom stanju za Svetsko prvenstvo koje počinje u Kataru 20. novembra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje