petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

U utorak su na programu dva duela Serije A.

18:30h Kremoneze-Roma

Kremoneze ovo kolo dočekuje na poslednjem mestu sa svega 9 osvojenih bodova. Oni su jedina ekipa bez pobede ove sezone i ako ovako nastave možda i celu sezonu ne ostvare pobedu, što se lige tiče naravno. Imaju drugu najgoru odbranu,ali i drugi najgori napad u ligi i zaista pravo čudo treba da se dogodi pa da oni opstanu u ligi. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Torina (2-2). Vodili su na tom meču,ali su prokockali prednost i to vrlo lako. Jednostavno prelako dozvoljavaju rivalima da uđu u gol šanse. Nikako da prenesu tu igru iz kupa na teren,mada kako vreme odmiče ponestaje im i vremena za tako nešto. Sve je izvesnije da će oni sledeće sezone biti učesnici Serije B. S obzirom da su u polufinalu kupa, nije nemoguće da izađu u Evropu kao drugoligaši. To bi tek bio fenomen.

Roma ovaj meč dočekuje na 5tom mestu na tabeli sa 1 bodom,ali i utakmicom manje od Lacija koji je nakon pobede protiv Sampdorije izbio na 4to mesto. Dakle, pobedom na ovom meču Roma se vraća u top 4, što je jeste cilj ove sezone. Ovo kolo dočekuju u dosta dobrom raspoloženju. U seriji su od dve vezane pobede. Nakon trijumfa protiv Verone na domaćem terenu u ligi 1-0,(11ta pobeda ovim rezultatom, samo Barselona i Real Sosijedad imaju više pobeda ovim rezultatom ove sezone), usledio je revanš meč Lige Evrope. Trebala je Romi pobeda kući sa 2 ili više razlike i ostvarili su je. Sjajnom igrom pred prepunim stadionom uspeli su da se plasiraju u naredno kolo i zakažu dvomeč sa Real Sosijedadom. Sada, u ovo kolo ulaze kao favoriti,ali sa dozom opreza, jer ih je Kremoneze ove sezone izbacio iz kupa i to pobedom na Olimpiku sa 2-1.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Ferrari, Bianchetti, Vasquez; Sernicola, Benassi, Pickel, Meite, Valeri; Tsadjout, Okereke

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Karsdorp, Wijnaldum, Cristante, Zalewski; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

Prognoza: Roma je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: X2 i 2+ @ 1.53


20:45h Juventus-Torino

Za kraj smo ostavili derbi grada Torina.

Od dobijanja kazne tj oduzimanja bodova Juventus se probudio i zaigrao znatno bolje. Istina, ta bolja igra se poklopila i sa povratkom nekih bitnih igrača u tim. Uglavnom, oni u ovo kolo ulaze sa serijom od 6 mečeva bez poraza u svim takmičenjima (5 pobeda i 1 remi ). Plasirali su se i u Ligi Evrope u narednu fazu. Liga Evrope im je trenutno jedina šansa da izbore Ligu Šampiona i nema sumnje da će se fokusirati na to takmičenje, jer preko domaćeg šampionata nakon oduzimanja bodova zaista nemaju šansu za tako nešto. Juventus trenutno igra onaj svoj klasičan stil igre. Napad postigne gol, a odbrana odradi ostatak posla. Doduše, moram priznati da je napad sada bolji, raznovrsniji nego što je to bilo prethodnih sezona. Konačno je proigrao i Di Marija,koji mnogo znači, verujem da će na krilima golova protiv Nanta (3 gola je dao) nastaviti u istom ritmu i na ovom derbi meču. Naravno ne sme se zaboraviti ni naš dvojac Vlahović-Kostić koji takođe igraju dobro.

Torino u ovo kolo ulazi nakon lošeg rezultata protiv Kremonezea. Odigrali su na domaćem terenu 2-2 sa poslednjeplasiranom ekipom na tabeli i to jednostavno ne može da se okarakteriše kao dobar rezultat. Sjajno su počeli meč, dali gol i onda nestali. Dozvolili su rivalu da dominira i okrene rezultat. Tek nakon preokreta su se probudili,ali to je bilo dovoljno samo za nerešen rezultat. Ne smeju da im se događaju crni minuti i to u ovakvoj meri. Kada ih je napad kao Kremonezeov uspeo iskoristiti,zamislite šta bi tek uradili iole kvalitetniji napadi u ligi.Ukoliko žele da završe u top 10 takve stvari jednostavo ne smeju da se dešavaju. Generalno, Torino nije tim koji igra preterano efikasne mečeve.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Cuadrado, Fagioli, Paredes, Rabiot, Kostic; Di Maria; Vlahovic

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji, Schuurs, Buongiorno; Singo, Ilic, Adopo, Vojvoda; Miranchuk, Radonjic; Sanabria

Prognoza: Juventus je favorit i trebalo bi da slave na ovom meču.

Tip: 1 @ 1.73

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje