Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Sve lige su maltene gotove i zaista je teško naći siguran par barem u najjačim ligama na svetu. Danas smo se opredelili samo za jedan singl, jer je ponuda baš siromašna, a želja nam je naravno da i ovaj vikend sa siguricama izađemo u plusu.

Na stadionu Rajko Mitić Crvena Zvezda će od 19:00 dočekati ekipu Napretka. Danas se igra poslednje kolo, a najavljuje se velika fešta, jer se slavi titula. U ovakvim okolnostima utakmice uglavnom obiluju golovima, a Zvezda ima idealnog protivnika za taj poduhvat.

Ekipa koju vodi Milorad Kosanović je pretrpela teške gubitke u zimskoj pauzi, i to nije ista ekipa. Na njihovu sreću nakupili su bodova da bi bili u gornjem delu plej ofa i opstali su u ligi. Napredak ima skromnu ekipu, a ako pogledate njihove rezultate u poslednje vreme uglavnom su to goleade. To je jasan znak da su maskimalno rasterećeni i da nemaju nikakave ambicije.

Zvezda želi da pred svojim navijačima proslavi titulu na najbolji način, a najbolji način je da se protivnikova mreža napuni što je više moguće.

Revijalna utakmica, pun stadion, prosto svi uslovi za golove su ispunjeni, a naše mišljenje je da će ih biti minimum četiri.

Predlog za klađenje: 4-6 golova 2,05 Maxbet


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.