ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rezultatski nebitan susret, a gost izuzetno oslabljen!

Danas će se od 16 časova po našem vremenu sastati dve ekipe, a gost će biti znatno oslabljen. Reč je o tome da neće igrati čak osmorica redovnih fudbalera, a među njima su drugi i treći strelac ekipe, kao i prvi golman. Domaćin će biti bez trojice, a s obzirom na to da ova utakmica nema rezultatski značaj, svaki scenario je itekako moguć.


U pitanju je susret između Eibara i Barselone koji će se odigrati danas od 16:15 po našem vremenu, a ove dve ekipe će da odigraju poslednji meč španskog prvenstva za sezonu 2018/19. Barselona sezonu završava na 1. mestu, dok će Eibar biti na 11. ili na 12. susretu nakon ove utakmice, a dosta toga zavisi i od ranijeg susreta između Real Madrida i Betisa. Ovaj susret nema rezultatski značaj, te je malo škakljiv za klađenje, a svedoci smo da često favoriti na ovakvim susretima ne moraju da slave.

Trenutno stanje na tabeli.

Razlog zbog kog ovaj meč izdvajamo kao potencijalno interesantan jesu izostanci katalonskog kluba. Za Barselonu neće igrati Marc-André ter Stegen (49n/0g/0a, prvi golman ekipe), Thomas Vermaelen (12n/0g/0a, centralni bek), Philippe Coutinho (53n/11g/5a, levo krilo), Rafinha (8n/1g/0a, centralni vezni), Arthur (43n/0g/2a, centralni vezni), Kevin-Prince Boateng (19n/5g/2a, centarfor), Ousmane Dembélé (42n/14g/9a, levo krilo, treći strelac) i Luis Suárez (49n/25g/13a, centarfor, drugi strelac). Za Eibar neće igrati Anaitz Arbilla (27n/1g/3a, centralni bek), Pedro Bigas (12n/0g/1a, centralni bek) i Rubén Peña (32n/1g/2a, desni bek).

Nadamo se da će ovo biti meč za publiku, Eibar je tokom čitave sezone umeo da bude itekako neugodan protivnik, a teško da će u poslednjem kolu dopustiti da ga Barselona „pregazi“ pred svojim navijačima.

Mišljenje urednika: Postoji mnogo eventualnih opcija za ovaj meč, a mi vas pozivamo da sami odlučite šta je najpametnije tipovati. Možda nije loše okušati sreću uz tip „1X“ koji se plaća kvotom 1.90 u ovom trenutku.

2:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje