subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 5. MAJ

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Od 15:00 Hadersifld će na svom stadionu dočekati Mančester Junajted. Hadersfild je odavno ispao iz lige, a u ovom trenuku njihov trener je sam rekao da u ostatku sezone isprobava igrače koje će sledeće sezone igrati u Čempionšipu. Što se Mančestera tiče magija Solskjera se polako gasi, ali i dalje Junajted ima kakvu takvu šansu da se nađe među prve četiri ekipe. Veoma je bitno da Mančester Junajted igra sledeće sezone Ligu Šampiona tako da je ova utakmica must win za Solskjerovu četu. Kvota na pobedu Junajteda iznosi 1,35

Od 20:30 stadion San Paoli će biti poprište utakmice između domaćeg Napolija i Kaljarija. Ovo bi po svemu sudeći trebao da bude revijalan meč, jer i jedni i drugi ne mogu da napreduju. Napoli će po ko zna koji put završiti kao drugi iza Juventusa, dok je Kaljari odavno obezbedio opstanak. Kaljari je redovna mušterija Napoliju, a mi smo se ovde odlučili za opciju 3+, jer je ona došla na poslednjih 7 duela kada je Napoli bio domaćin. Kvota na 3+ je 1,50.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 2,02.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje