subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Mart 17.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Posle poraza od Manchester Uniteda u prošlom kolu, ekipa Liverpoola imala je dovoljno vremena da se pripremi za meč protiv Watforda koji je loš gost. Watford je u gostima gubio i od Arsenala, Chelsea i od Manchester City, pa i od drugih klubova sa manjom reputacijom. Pobeda Redsa se plaća 1.20.

Da li Montpellier danas zaustavlja seriju od 4 uzastopna remija? Gosti su po meri jer u poslednjih 9 mečeva nisu trijumfovali. Istina je, domaćin ne može ni gore ni dole na tabeli, ali makar po tradiciji bi trebao da trijumfuje (kvota 1.75).

Na Apeninskom poluostrvu Spalu trebaju bodovi za opstanak, ali sumnjamo da će svoju šansu tražiti protiv torinske Stare dame. Juventus beži 4 boda Napoliu koji je posrnuo poslednja 2 kola. Kvota na pobedu crno-belih je 1.35.

Kvota tiketa sigurica iznosi 2.84.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje