Advertisement
BetWinner

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Pokušavamo da dostignemo 15.000 fanova na Facebook stranici. Podelite naše informacije i link našeg portala sa vašim prijateljima!


Zbog velikog broja tiketa na kojima smo padali za samo jedan par (ili neretko, gol) odlučili smo se na promene, te da od 18.1.2020. godine ”listiće” objavljujemo u drugačijem formatu. Trudićemo se da kvota ne bude manja od 1.80, onda kada je to moguće, a nećemo svim silama pokušavati da povećamo kvotu kako bismo dostigli zadatu normu, ukoliko ponuda to ne zadovoljava.

Singl će svakog dana predlagati drugi urednik (čije ime će biti navedeno ispod svih parova), što će vama dati mogućnost da se odlučite na to kojeg urednika ćete pratiti.


20:30 Grashopers – Kjaso 4+ @1,80 (Švajcarska druga liga)

Prva misao nam je bila Čelsi opcija sa golovima, ali njima golovi ništa ne znače, jer imaju znatno lošiju gol razliku u odnosu na Mancečester Juntajted i Lester. Iz tog razloga smo odabrali Grashopers koji je još uvek u jurnjavi za Lozanom, ali ni drugo mesto mu nije sigurno.

U nekim prethodnim najavamo smo govorili da Grashopers igra najbolji fudbal u ligi. Uspeli su znatno da smanje minus u odnosu na Lozanu, a pošto Lozana ima dosta teži raspored možda se stvari preokrenu. Ono što je jako dobro kod Grashopersa je da igraju veoma efikasno. Postižu dosta golova, ali ih neretko i primaju, pa su zato zahalni za golove. Danas im u goste dolazi najgora ekipa u ligi sa veoma lošom odbrano, i realno je ovde očekivati golove.


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da par prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nijedan par nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Image by jarmoluk from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.