četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati Bengals – Las Vegas Rejders – Najava utakmice uz predlog za klađenje

I tako došli smo i do plej ofa. Vreme zaista leti, jer ko bi rekao da je već prošlo 17. nedelja. Od ove nedelje kreće ono pravo, a to je plej of. Program otvaraju Sinsinati Bengalsi koji će na svom terenu dočekati Las Vegas Rejderse.

Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Sinsinati sa kvotom 1,45, dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Bengalsi su možda i najprijatnije iznenađenje ove sezone. Retko ko je verovao da oni pored onakvih Rejvensa, Stilersa i Braunsa mogu u plej of. No, oni su sve demantovali. Zaista su odigrali maeastralan regularni deo sezone i na kraju osvojili diviziju.

Mnogi su sumnjali u Džoa Buroa ove sezone zbog teške povrede kolena koju je zadobio prošle sezone. Ipak, on se vratio još jači, sa mnogo više motiva i pokazao da je buduća velika zvezda. Njegova konekcija sa Džamarom Džejsom je fenomenalna i generalno gledano ceo tim izgleda vrhunski.

Sinsinati je mlad tim koji se ne boji nikog. Retko ko ih je nadigrao ove sezone u ovom regularnom delu i sasvim su zasluženo u plej ofu.

Šta tek reći za Vegas? To je tim koji već 2-3 godina unazad treba da igra plej of, a to se nikako nije dešavalo. I na kraju kada su ih svi otpisali, kada se najmanje očekivalo da mogu do plej ofa, oni baš tad pokažu od čeka su. Svašta se dešavalo u redovima Vegasa ove sezone. Ostali su rano bez glavnog trenera, bez pika prve runde, neki bitni igrači u odbrani su hapšeni, mnogi ispovređivani, ali evo njih u plej ofu. Možda je i to neka kosmička pravda, jer zaista Vegas već 2-3 sezone ima tim za plej of.

Derek Kar je uspeo nekako da odvede svoj tim i sada je na njemu da ih vodi što dalje može.

Analiza utakmice:

Bengalsi su ovde bez ikakve sumnje favoriti. Oni su prethodne nedelje odmarali svoje startere, što znači da su imali nedelju dana više za pripremu utakmice.

Vegas je sa druge strane pod enormnim pritiskom u poslednje 3-4 nedelje. Njima je svaka utakmica bila biti, ili ne biti i svaka je bila dramatična, a neke su čak išle i u produžetak. Nismo sigurni da su uspeli da se oporave.

Bengalsi prosto izgledaju kao tim koji ima mnogo više samopouzdanja. Napad im je dosta raznovrstan, a greške Buroa su zaista retke.

Jedini problem bi možda moglo biti iskustvo, mada ako ćemo realno ni Vegas sa sve Derekom Karom i nema mnogo iskustva u ple ofu.

U duelu dva tima koji posle sto godina igraju plej of mi prednost moramo dati timu koji u ovom trenutku ima više samopouzdanja, a i ako ćemo realno kvalitetniji roster.

Predlog za klađenje: H1 -3,5 1,70 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje