petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slavili su na svakom od prethodnih 7 mečeva. Hoće li i danas?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 10. kola irske Division 1 u kojoj će se sastati Drogheda i Cobh Ramblers.

Drogheda se uoči ovog kola nalazi na 2. poziciji sa ukupno 17 osvojenih bodova, a na svom kontu imaju 5 pobeda, 2 remija kao i 1 poraz.



Cobh Ramblers, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 2 remija i 3 poraza, pa se u ovom trenutku, sa ukupno 11 poena, nalazi na 6. poziciji.

Međusobne utakmice: Drogheda – Cobh Ramblers (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, trebalo bi napomenuti da je u bližoj prošlosti mnogo više uspeha imao današnji domaćin. Naime, Drogheda nije pretrpela poraz ni na jednom od prethodnih 7 susreta sa Cobh Ramblersima, štaviše, svaki put su uspeli da dođu do pobede i to uz bar 2 postignuta gola.

Za nastavak tog niza i još jednu pobedu Droghede kladionice nude kvotu 1,55, dok se kombinacija “1&D2+“ plaća kvotom 1,75. Šta vi mislite, hoće li slaviti i danas?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje