ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 23.februar

Danas su na programu revanš mečevi Lige Evrope i Lige Konferencija.

Sada kreće ono pravo. Revanši su idealni za igranje na kartone,pogotovo kada je rezultat aktivan. Tada je tenzija na terenu znatno veća i to dobrinosi dosta grubljoj igri, a samim tim i kartonima. Još i ako su sudije lake na kartonima,onda je to ono pravo. Mi smo za vas odabrali neke mečeve koji ispunjavaju sve gore navedene kriterijume.

18:45h Midjeland-Sporting

Prvi meč je završen nerešeno 1-1,Sporting je imao svoje šanse,ušao je u dvomeč kao favorit,ali nije iskoristio domaći teren. Sada idu na vruće gostovanje gde ih čeka paklena atmosfera na tribinama, a sigurno da ih očekuje i vatra na terenu. Vatru tj varnice smo videli i u prvom meču gde je pokazano 5 žutih kartona i to sve u drugom poluvremenu i to pred kraj meča kada se zakuvalo.

Na ovom meču sudi Slovak Kružliak koji je dosta lak na kartonima. On je ove sezone u Evropi sudio na 5 mečeva i pokazao je 31 žuti i 2 crvena kartona. Samo na jednom meču je pokazao manje od 5 kartona.

Očekujem pakao na terenu i to od prvog minuta,a kako vreme bude odmicalo grubost će se povećavati,jer oba su oba kluba sklona takvoj igri. To bi moglo da donese dosta kartona.

Predlog: više od 4.5 žutih kartona 1.65 maxbet


18:45h Monako-Leverkuzen

Drugi meč na kojem bi mogli da vidimo dosta kartona jeste meč između Nemačkog i Francuskog predstavnika. Duel dva tima koja dobijaju dosta kartona po meču. Pogotovo je to slučaj sa Monakom koji je i u Francuskoj ligi pri vrhu po broju dobijenih kartona.

Rezultat ovog meča je itekako aktivan,Monako ima prednost iz Nemačke. Nema sumnje da nas očekuje velika borba jer očekujem da gosti krenu silovito od prvog minuta. Biće ovo žestoka borba,kakva je bila i u prvom meču gde je viđeno 6 žutih kartona.

Ovaj meč sudi Španac Hernandez. Španske sudije su poznate kao lake na kartonima. Ovaj sudija u La ligi ima prosek od čak 6.5 kartona po meču. U Evropi je sudio na 4 meča i dodelio je 14 žutih i 2 crvena kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.85 meridijan


18:45h Anderleht-Ludogorec

Jedan od zanimljivijih revanš mečeva pogotovo kada su kartoni u pitanju. Meč između podjednakih timova. Aktivan rezultat gde Ludogorec brani prednost iz prvog meča. Duel dva dosta nedisciplinovana tima. Uostalom to je pokazao i prvi duel na kojem je bilo čak 7 žutih kartona.

Dodatni razlog za igranje jeste i sudija. Ovaj meč sudi Nemac Siebert. Generalno Nemačke sudije ne daju mnogo kartona,ali ovaj je izuzetak. On u Bundes ligi ima prosek od 4.7 kartona po meču. U Evropi je ove sezone sudio na 4 meča i dodelio je 27 žutih i 2 crvena kartona. Dakle,sudija koji u tenzičnim mečevima deli baš dosta kartona.

Dakle,ovaj meč ispunjava sve kriterijume da bude dosta grub. Grubi rivali,aktivan rezultat,sudija lak na kartonima.

Predlog: više od 4.5 žutih kartona  1.65 maxbet


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje