četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal kartoni 25.februar

Danas je  na programu baš mnogo utakmica. Pronašli smo za vas nekoliko mečeva koji bi mogli biti interesantni u pogledu kartona.

16h Everton-Aston Vila

Duel dva tima kojima su bodovi na ovom meču preko potrebni,ali iz različitih razloga. Everton je uspeo da se izvuče iz opasne zone,ali su im i dalje potrebni bodovi kako ne bi upali opet u problem. Aston Vila je sa druge strane trenutno daleko od opasne zone,ali imaju seriju od 5 vezanih poraza i potreban im je dobar rezultat kako bi prekinuli taj niz i tako sprečili potencijalno upadanje u probleme.

Oba tima su dosta nedisciplinovana ove sezone. Pogotovo je to slučaj sa domaćinom. Everton je ove sezone dobio 50 žutih kartona,što je prosek od 2.17 po meču i po tome su 5ti na tabeli.

Aston Vila je dobila jedan manje tj 49, prosečno 2.13 i po tome su na 7mom mestu.

Ovaj meč sudi Entoni Tejlor koji ove sezone ima prosek od 3.71 kartona po meču.

Predlog: više od 3.5  žutih kartona @ 1.60 maxbet


18:30h Real Madrid-Atletiko Madrid

Veliki Madridski derbi. Nema tu mnogo šta da se piše i priča. Rivalitet između ovih timova je ogroman. Želja za pobedom je jos veća. Na ovom meču tenzija će biti prisutna od samog početka.

Dodatni razlog za igranje ovog meča jeste i sudija. Ovaj meč sudi Manzano koji ima prosek od preko 5 kartona po meču. Jedan je od sudija koji je lak na kartonima.

Predlog: više od 5.5 žutih kartona @ 1.85 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje