utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: TSC Bačka Topola – Spartak Subotica (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u subotu, 25. februara, od 16h na svom stadionu Arena dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice, u 23. kolu Super lige Srbije, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je podsetio da se u fudbalu gleda samo rezultat, ali da njega kao trenera i ceo stručni štab raduje što se vidi da mnoge stvari po pitanju igre TSC-a funkcionišu bolje.

 „U odnosu na prošlu polusezonu stojimo bolje iza lopte dok gradimo napade, nismo imali mnogo protivničkih kontranapada,  pogotovu u poslednja dva meča smo mnogo bolje kontrolisali utakmicu nego ranije i tome ćemo težiti u nastavku prvenstva. Posebno ćemo na to obratiti pažnju na utakmici protiv Spartaka jer znamo da napred imaju brze i kvalitetne igrače. Trudićemo se da kada mi imamo loptu budemo što mirniji i sigurni sa njom, da nakon izgubljene lopte odreagujemo adekvatno i ne dozvolimo da nas kontriraju“ rekao je Lazetič.

Lazetić se osvrnuo na ulogu TSC-a kao favorita u predstojećoj utakmici, ali i na činjenicu da su kao ekipa došli u poziciju da bude favorit na gotovo svakom meču koji igra.

„Mislim da ceo klub dobro nosi tu ulogu koja nam je pripisana. Ipak, ne uzimamo stvari zdravo za gotovo  i svesni smo da svaka utakmica može da da ode u smeru koji mi ne želimo i zato  poštujemo protivnike. Ne gledamo tabelu jer znamo koliko kvaliteta Spartak ima, bez obzira na probleme u ovoj sezoni. Nesrećno su gubili utakmice u kojima su bili egal, sa golom razlike i to u poslednjim minutima. Imaju dobar tim i kvalitetne  pojedince i pozicija na tabeli koju zauzimaju nije realna“.

Lazetić iskoristio priliku da istakne da TSC nikada nije, niti će stavljati kauzule u ugovore igrača koji odu na pozajmicu.

„Naš igrač na pozajmici Stanojlović  nam je dao gol  u prvom kolu i sada svi pitaju za Bursaća koji je pozajmljen Spartaku. Bursać je po svojoj želji otišao, jer je smatrao da ne dobija dovoljnu minutažu i mi mu želimo sve najbolje. Fudbal je kolektivni sport i ako Spartak kao tim zasluži da nas pobedi i bude bolji od nas nemam nikakav problem da Bursać bude najbolji igrač na terenu. To je naš stav za sve igrače koji odu na pozajmicu. Svi oni se bore za sebe i pokušavaju da se istaknu, a mi nikome ne želimo da uskratimo šansu i verujemo da svi treba da imaju ravnopravne uslove za borbu“, zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Nemanja Petrović je naglasio da TSC očekuje kvalitetna derbi utakmica.

„Spartak je ovaj deo prvenstva počeo sa tri poraza, ali analizirajući utakmice koje su igrali protiv Partizana i Čukaričkog vidim da to nije zbog loše igre. U najmanju ruku su bili izjednačeni sa protivnicima. Sa Čukaričkim su čak imali više situacija za golove i pobedu, ali nisu imali sreće. Dobro je što igramo na našem terenu i nametnućemo im naš ritam i visok intenzitet. Ako ispoštujemo sve principe imamo pravo da se nadamo povoljnom rezultatu“ rekao je Petrović.

Utakmica FK TSC – Spartak igraće se u subotu 25. februara od 16h na stadionu Arena u Bačkoj Topoli, uz direktan prenos je obezbeđen  na kanalu Arena Sport 10.

Ekipa TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa osvojenih 45 bodova, dok je Spartak 14. sa 18 bodova.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 8113 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje