četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Specijal korneri 20. februar 2023.

Dosta pratilaca voli specijal igre, pa smo iskoristili bazu podataka koju, pa ćemo od februara redovno davati specijal predloge za kornere koje možete igrati u dosta regionalnih kladionica, za danas jedan predlog!

Meč koji smo odabrali za danas igra se u okviru Italijanske Serije A, gde imamo jednog apsolutnog favorita u vidu ekipe Torina koja bi trebal da dominira na ovoj utakmici, a kladionice favorizuju ovaj tim kvotom 1,65.

Što se tiče međusobnih mečeva, ovi rivali odigrali su dva meča na stadionu Torina u poslednje dve godine, u prvom koji je odigran u avgustu 2021. godine odnos kornera bio je 11:6 za Torino, da bi u meču odigranom 23.decembra 2022.godine odnos bio još drastičniji u korist Torina, 8:0.

Što se tiče оve sezone, tim Torina prosečno ima 4,6 kornera po meču, dok je ekipa Kremonezea na proseku od 4,7 korne po meču, s tim što je Torinu prosek na domaćem terenu 5,2 kornera, dok je prosek Kremonezea u gostima 5,4.

Što se tiče poslednjih mečeva Torina na domaćem terenu, oni su imali sledeće odnose kornera, protiv Udineza 7:6 (+1), protiv Specije 7:2 (+5), protiv Verone 6:3 (+3), protiv Sampdorije 4:3 (+1), Milan 6:1 (+5), tako da su u svim ovim mečevima imali više kornera u odnosu na svoje rivale, a 3 od 5 mečeva je bilo sa više od jednog kornera razlike

Sa druge strane ekipa Kremonezea, u gostima su protiv Napolija imali odnos 9:7 u korist Napolija (-2), potom porotiv Rome 4:0 (-4), protiv Bolonje 4:1 (-3), protiv Napolija u kupu 5:2 (-3).

Danas kladionice koje imaju u ponudi ovaj meč za klađenje na kornere nude igru u hendikepu na kornere domaće ekipe h1 (-1,5) koja znači da će Torino imati dva ili više kornera na meču od gosta, a upravo je to i naš predlog za ovaj susret po kvoti 1,72.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje