četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na programu jedan duel Serije A.

20:45h Torino-Kremoneze

Konačno, posle nekoliko sezona u kojima je Torino bio pri dnu tabele i borio se za opstanak, navijači tog kluba su dočekali im se tim nalazi na sredini tabele. Sada su ciljevi totalno drugačiji. O borbi za opstanak se i ne priča. Sada je glavna tema, pokušaj da se izbori mesto koje vodi u Evropu. Oni se trenutno nalaze na 9tom mestu. Torino igra jako dobro ove sezone,pogotovo na domaćem terenu. Igraju jedan čvrst, takmičarski fudbal. Niko se nije naigrao protiv njih. Malo golova primaju, 5ta su odbrana lige po tom parametru,ali i napad im nije previše efikasan. Nažalost, jedna su od najneefikasnijih ekipa u ligi. Njihovi mečevi su ove sezone zaista neefikasni, u proseku 1 do 2 gola se viđa. Najčešće dobijaju mečeve sa po 1-0.

Kremoneze je poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Još uvek nisu slavili u ovoj sezoni i na dobrom su putu da obore rekord gde jedan tim u 23 kola nije nijednom pobedio. Zaista loše igraju i pravo čudo treba da se dogodi pa da oni opstanu u ligi. Bili smo svedoci čuda prethodne sezone u režiji Salernitane,ali igra Kremonezea nije ni nalik toj i nema nekih velikih pomaka. Kremoneze ima jednu od najgorih odbrana u ligi. Primaju u proseku 2 gola po meču, što je zaista loše. Nije ni napad previše dobar, jesu doveli neka pojačanja u napadu u vidu Ćiofanija,ali nije ni on mnogo toga promenio. Jednostavno, u ovom trenutku nisu dorasli Seriji A. Ima jedna neverovatna stvar, a to je da ovakva ekipa kakva je Kremoneze ove sezone igra polufinale kupa Italije. Kao da neki potpuno drugačiji tim igra u tom takmičenju. Nažalost tu igru iz kupa nikako da prebace u ligu i to je glavni problem.

Očekivani sastavi:

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji; Schuurs, Buongiorno: Singo, Adopo, Linetty, Aina; Miranchuk, Vlasic; Sanabria

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Ferrari, Bianchetti, Aiwu; Sernicola, Benassi, Meite, Pickel, Valeri; Tsadjout, Ciofani

Prognoza: Torino bi trebalo da slavi na ovom meču. Ključ ovog meča jeste u brzoj kontri Torina. Očekujem da se Kremoneze otvori, moraju napasti, a Torino bi preko brzih kontri mogao da reši meč u svoju korist. Mogao bi Torino konačno da se pomeri sa 1 gola po meču, mogli bi makar 2 da daju na ovoj utakmici.

Tip: 1x i 2+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje