petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković nije preterano zadovoljan, Stanojević smatra da Zvezda može da kiksne

„Večiti derbi“ završen je bez golova, što daleko više odgovara Crvenoj Zvezdi, koja drži sve konce u svojim rukama u narednim kolima plej-ofa, a evo i šta su treneri obe ekipe izjavili nakon utakmice.

Stanković nije bio preterano zadovoljan: „Ne bih potpisao remi da mi je neko ponudio pre utakmice. Stvari se nisu odvijale kako smo zamislili, posebno u prvom poluvremenu. Rival je izveo čvrstu ekipu, stvorio nam više kontranapada nego svi rivali u čitavoj sezoni. To nije nešto što nam se dešava. Nije bilo lako, ali ovako se osvajaju titule, utakmica po utakmica, do kraja. Da nam je neko na početku prvenstva ponudio da posle trećeg derbija imamo plus dva siguran sam da bismo potpisali. Čestitam Partizanu na borbenom izdanju, a našim navijačima na fenomenalnoj podršci, osetili su da nam je njihova pomoć veoma potrebna.

Sa druge strane, Stanojević smatra da će crveno beli teško pobediti na svakoj utakmici do kraja prvenstva: „Kontrolisali smo utakmicu, imali smo stopostotnu šansu, njih smo potpuno neustralisali. Dobro smo ušli u meč, momci su pokazali karakter. Tu smo, egal smo bez obzira na prognoze, nema šta da komentarišemo. Mojim momcima čestitam, kao i navijačima koji su došli u velikom broju na njihov stadion, drago mi je zbog toga. Zvezda teško gubi bodove. Mi u sledećem kolu imamo Čukarički kod kuće, oni TSC u gostima. To je plej-of, mi ne možemo sve da pobedimo, nadam se ni oni, videćemo. Nadam se da da će biti sve pošteno.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje