petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stefanos Cicipas – Kameron Nori – Najava finala u Lionu

U velikom finalu turnira u Lionu snage će odmeriti Grk Stefanos Cicipas i Britanac Kameron Nori. Prema kladionicama favorit za podizanje pehara je Cicipas, čija se pobeda plaža kvotom 1,17, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Bez ikakve sumnje Cicipas i Nori su igrači koji su pokazali najbolji tenis ove nedelje. Obojica su igrali sa malo oscilacija, ubedljivo su savladali sve protivnike na putu ka finalu i sada dolazimo do onog pravog. Cicipas kao top 10 igrač mora biti favorit, ali da li će to biti tako lako kao što kvote govore?

Cicipas generalno gledano loše igra finala. U dosadašnjem delu karijere ima 16 odigranih finala i skor mu je 7-9. Ipak, ako se to malo bolje proanalizira dolazimo do toga da je Ciciaps u tim finalima veoma često igrao protiv najboljih igrača sveta. Tri puta je igrao protiv Nadala, dva puta protiv Đokovića, po jednom protiv Rodžera Federera i Dominika Tima. U finalima su bili igrači poput Andreja Rubljova i Aleksandera Zvereva. U velikoj većini mečeva Cicipas je gubio. Ipak, kada je igrao protiv onih slabije rangiranih Cicipas je izlazio kao pobednik. U tu grupu slabijih igrača spadaju Gulbis, De Minor, Kukuškin i sada Nori.

Naravno, kako je vreme prolazilo Cicipas je napredovao i bivao sve iskusniji. Ako gledamo trenutnu formu Cicipas je igrač koji je možda i u najboljoj formi na celom ATP turu. Od početka sezone šljake Grk beleži samo pobede i to nikako ne smemo potceniti.

U ovom finalu sve će zavisiti od Cicipasa. Mi smatramo da je sasvim realno probati opciju over gemove, jer ipak je ovo finale i ono sa sobom donosi nešto veći pritisak. Cicipas ima trend overa u ovim mečevima i naravno Nori sa sjajnom igrom koju pruža u poslednje vreme sigurno može bar jedan deo meča da odigra u egalu.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,62

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje