četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Stigla „zamena“ za Ingsa

Engleski premierligaš – Sautempton je protekle nedelje ostao bez svog najefikasnijeg fudbalera – Danija Ingsa koji je prešao u redove Aston Vile, ali je uprava kluba brzo reagovala i kao njegovu „zamenu“ dovela – Adama Armstronga.

24-godišnji napadač dolazi među „Svetce“ u transferu vrednom 17.700.000 eura iz ekipe, Blekburn Roversa. Ugovor je potpisan do leta 2025. godine.

 

„Neverovatno je biti ovde – Sautempton je ogroman klub sa velikom bazom navijača i to je nešto čemu se zaista radujem. Mislim da je dolazak ovde savršen moj sledeći korak u karijeri. Želeo sam da igram u Premijer ligu, te se radujem novom izazovu“, kazao je Armstrong.

„Adam je bio naša velika želja ovog leta, pa nam je drago što smo ga doveli, pogotovo jer je za njega vladalo veliko interesovanje i iz drugih klubova. On je mlad, dinamičan igrač koji se do sada dobro razvijao i već ima dobro iskustvo, kao i impresivan rekord u postizanju golova, i verujem da mu sada možemo pomoći da još više ostvari svoj potencijal“, dodao je trener ekipe, Ralf Hasenhutl.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje