četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Super Liga (Srbija): Vojvodina – Crvena Zvezda

Vojvodina će da ugosti Crvenu Zvezdu danas od 18 časova u Novom Sadu, a utakmica će da se odigra na stadionu „Karađorđe“. Možda ne tako spektakularna utakmica kao što bi bila pre par godina, prvenstveno zbog činjenice što je igra Vojvodine nešto slabija nego u prethodnih par sezona, ali svakako i dalje utakmica koju treba pogledati, ili makar ispratiti.

Liga broji 16 ekipa, domaćin se nalazi na 8. mestu uz skor 10-7-8, gol razliku 26:22 i 37 osvojenih bodova, dok se Crvena Zvezda nalazi na 1. mestu uz skor 21-3-1, gol razliku 62:10 i 66 osvojenih bodova. Uskoro će se liga podeliti na dva dela, odnosno deo u kom se ekipe bore za prvo mesto, i deo u kom se ekipe bore za opstanak. Biće prilično interesantno ispratiti taj kraj za Vojvodinu, jer je trenutno svega 4 boda više od Mladosti dele od „druge zone“.

Što se izostanak tiče, za Vojvodinu neće igrati Avramovski (9/1 – sredina) i Antić (20/0 – odbrana), dok izostanaka u timu Crvene Zvezde neće biti.

Zbog prilično lošeg vremena, te samim tim i terena, ne preporučujemo da tipujete na velik broj golova danas, a kako je Zvezda favorit na ovom susretu, sumnjamo da će Vojvodina uspeti da dođe do sva tri boda. Stoga, kao najlogičnija opcija deluje nam da će Crvena Zvezda ostati neporažena uz minimalan broj golova na utakmici.

Naš predlog za klađenje je tip „X2&0-3“ po kvoti 1.55.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje