nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Radnički Niš – Partizan (najava i prognoza meča)

Danas je na programu tri utakmice u Super ligi Srbije, a mi ćemo analizirati susret u Nišu, gde se sastaju domaći Radnički iz Niša i Partizan.

Ekipa Radničkog je u novu sezonu ušla porazom u Beogradu od Crvene Zvezde koja je slavila ubedljivo 4:0. Rezultat ne govori potpuno o dršavanjima na terenu, jer je Radnički imao svoje šanse, u uvodnom delu meča, pogodili su i okvir gola, ali nisu uspeli da šanse pretvore u golove. Prošlu sezonu Radnički je završio odličnim nizom na domaćem terenu, četiri pobede, dva remija i poraz od Zvezde. Današnji meč će verovatno biti poslednji u dresu Radničkog za krilnog napadača Mitrovića pa će imati veliki motiv danas.

Što se tiče Partizana, odlična premijera i pobeda u Ivanjici 0:4 i pored jako teških uslova za igru na lošoj podlozi, sjajne partije pružili su bonus igrači, Petković i Baždar uz odličnu partiju Natha i debitanta Andrade. Vidi se neka nova vizija igre koju je doneo trener Ilija Stolica pa se očekuje da tim iz meča u meč izgleda bolje, naročito jer se u tim vraća Fejsa, dok još uvek neće debitovati Fousseni Diabata.

Međusobni mečevi: Od poslednjih sedam mečeva Partizan je slavio na šest uz jedan poraz, nešto drugačija situacija je na mečevima u Nišu, gde je Partizan slavio samo dva puta na poslednjih sedam mečeva.

Mišljenje i prognoza: Svakako da je Partizan na premijeri pokazao da će ove godine ozbiljno napasti Zvezdin niz, a da bi to mogao da uradi mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, očekujemo da Radnički reaguje i posle prvog kola odigra nešto bolje i motivisanije u odbrani pa ne mislimo da će biti goleade, a naš predlog je igra 2&0-3 gola po kvoti 1.80!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje