četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 15. jul 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Illertissen – Aschaffenburg (Nemačka – Regionalliga Bayern)

Za danas izdvajamo utakmicu nemačke Regionallige Bayern, odnosno četvrtog ranga takmičenja, gde će se u okviru prvog kola sastati Illertissen i Aschaffenburg. Domaćin je prethodnu sezonu završio na na 8. poziciji, dok su gosti zauzeli 5. mesto na tabeli. Kada je reč o njihovim međusobno odigranim utakmicama zanimljivo je da su nam u prošlosti ovi timovi često donosili preokrete, dok smo velike prelaze mogli da vidimo na čak 3 od poslednjih 7 utakmica, od čega jednom uz ukupno 7 postignutih pogodaka. S obzirom na to da je sezona tek počela i da je sve moguće, možda je današnji meč prava prilika da vidimo i četvrti “lom“ u njihovoj režiji. Šta vi mislite?

2-1 (30,00) / 1-2 (26,00) / PR1 (11,50) / PR2 (9,00) – 1:2 (1:2)

Međusobne utakmice: Illertissen – Aschaffenburg (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje